Νέα διοίκηση στη Νίκη Βόλου

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης, με τον Στέργιο Φάτση να εκλέγεται στη θέση του Προέδρου συνεχίζον...

Ο Στέφανος Νανάς στον πάγκο του Αρχελάου!

Η Διοίκηση του Γ.Α.Σ. Αρχέλαος Κατερίνης και η τεχνική επιτροπή του τμήματος πετοσφαίρισης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέφανο Νανά, ως προπονητή της Ανδρικής ομάδας.
Ο Στέφανος Νανάς διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Διανύει τον δέκατο τρίτο χρόνο της προπονητικής του καριέρας με πλούσια προϋπηρεσία σε πάγκους ομάδων της Α2 (Επίκουρος Πολίχνης, Αίας Ευόσμου, Άρης Θεσσαλονίκης), αλλά και της πρώτης τη τάξει Εθνικής Κατηγορίας (Ηρακλής, ΑΕΚ).


Από το πλήθος των διακρίσεων που έχει επιτύχει ως προπονητής, ξεχωρίζουν η κατάκτηση της 4η θέσης στην Α1 και της 2ης στο Champions League, με τον Ηρακλή το 2009, καθώς και η κατάκτηση του League Cup με την ΑΕΚ το 2014.
Η Διοίκηση του Γ.Α.Σ. Αρχέλαος Κατερίνης και η τεχνική επιτροπή του τμήματος πετοσφαίρισης εύχονται στον Στέφανο Νανά επιτυχία στον έργο του και στην επίτευξη του στόχο της ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. Αρχέλαος,
Τεχνική επιτροπή τμήματος Πετοσφαίρισης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου