Πένθος στον Αιγινιακό-Ενός λεπτού σιγή με ΟΦΗ την Τετάρτη (22/2)

Πενθεί ο Αιγινιακός, τόσο η ΠΑΕ , όσο και ο ερασιτέχνης της ομάδας της Πιερίας, λόγω της απώλειας του επι σειρά ετών πρώην προέδρου του Γεωργίου Γκορτσίλα που έφυγε απο τη ζωή στην κωμόπολη του Αιγινίου.
Ο Γεώργιος Γκορτσίλας ήταν ο άνθρωπος που επι της προεδρίας του ο Αιγινιακός ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ΄εθνική κατηγορία, στα τέλη της δεκαετίας του 80΄.


Η ομάδα της Πιερίας, ζήτησε να κρατηθεί ενος λεπτούς σιγή στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου με τον ΟΦΗ στο Αιγίνιο.

Η ανακοίνωση:
"Σύσσωμος ο Αιγινιακός, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην προέδρου του συλλόγου Γεωργίου Γκορτσίλα για την απώλεια τους.
Ο εκλιπών διατέλεσε πρόεδρος του Αιγινιακού τη χρυσή δεκαετία του 80΄για το σύλλογο, στα τέλη της οποίας η ομάδα μας αγωνίσθηκε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Αιωνία του η μνήμη"

2 σχόλια:

  1. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ. ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.
    ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή