Συνεχίζουν τις επιτυχίες τους οι πιτσιρικάδες της Κ17 του Πιερικού! (φωτο)

Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες ο Λευτέρης Φωτιάδης συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά του με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ17 ομάδας του Πιερικού, που υπο την σκέπη των Διόσκουρων μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣ Πιερίας και κερδίζουν χρόνο συμμετοχής με τεράστιες για το μέλλον τους εμπειρίες.
Τα νέα 15χρονα-16χρονα παιδιά της ακαδημίας του Πιερικού, δείχνουν ότι έχουν το ταλέντο και τη διάθεση να προχωρήσουν στο ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο ότι κάποια απο αυτά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.


Ο μεγάλος τους συμπαραστάτης σε όλο αυτό είναι ο προπονητής τους Λευτέρης Φωτιάδης που κρατάει ενωμένα και καλοδουλεμένα τα παιδιά, έχοντας σαν στόχο να τα μυήσει την σωστή φιλοσοφία και νοοτροπία στο ποδόσφαιρο αλλά και να πάρουν αγωνιστικά τις σωστές κατευθύνσεις ώστε να είναι προετοιμασμένοι για όλα αυτά που θα βρούνε μπροστά τους βελτιώνοντας συνάμα τις ατομικές τους αδυναμίες!

Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί και η στήριξη της διοίκησης των Διόσκουρων σε όλο αυτό αφού είναι απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι σε όλο το εγχείρημα και στα παιδιά δε λείπει τίποτε το οποίο είναι αναγκαίο για να λειτουργήσει το τμήμα με συνέπεια και αξιοπρέπεια, ενώ θα πρέπει να γίνει αναφορά και στην συμπαράσταση των γονέων των παιδιών, που βάζουν πλάτη με την παρουσία τους δίπλα σε παιδιά, προπονητή και διοίκηση.

Να αναφερθεί ότι μετά τη νίκη τους επι του Μ. Αλέξανδρου Τριλόφου με 4-2 στο παρθενικό τους παιχνίδι, τα παιδιά του Πιερικού κέρδισαν και τον Δία Αγ. Δημητρίου με 3-1, σε ένα "ταξίδι" που ξεκίνησαν στην Γ΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και θα τους φορτώσει με τεράστιες εμπειρίες που θα  φανούν χρησιμότατες για το μέλλον τους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου