Έκλεισε ένα χρόνο: Σα σήμερα 14/2/2016 έφυγε ο Γιώργος Αντωνακόπουλος!

Κλείνει ένα σήμερα απο την ημέρα που ο Γιώργος Αντωνακόπουλος ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων. 14 Φεβρουαρίου 2016, ο άνθρωπος που δημιούργησε τον μεγάλο μπασκετικό Πιερικό, έφυγε απο κοντά μας αλλά παραμένει πάντα στη σκέψη μας!
Είπαν εκείνη τη μέρα:
Alexios Kassomenakis-Παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής: Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να διακρίνουν το ουσιώδες ανάμεσα στα ανούσια.
Υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό, άνθρωποι που βλέπουν μακριά, όλα αυτά τα είχες ΚΟΟΥΤΣ και μαζί και πάνω από αυτά είχες απέραντη διάθεση για δουλειά, επιμονη στην τελειότητα και πολυ υπομονή με όλους. Ενα μεγάλο ευχαριστώ γι αυτά που μου δίδαξες., .
‘’Δουλειιά’’ ‘’Πίστη’’ ήταν οι αξίες σου. Καλό παράδεισο να έχεις.

Mpampis Moustakidis-Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής: Καλο παραδεισο να εχεις μεγαλε κοουτς ησουν δάσκαλος ....συλλυπητήρια στους δικούς του !!!!

Vassilios Noulezas-Νομικός: Τεράστιος προπονητής εφτιαξε,εκτισε δικη του Σχολή ,πολλοί ποπυ πηγαν σε μεγάλους Συλλόγους οφείλουν την καριέρα τουςσε αυτόν τόν άνθρωποΕφθασε τον Πιερικο τον τόπο μας ψηλά..μεγάλη η αξία του Καλο ταξίδι..Γιωργο Αντωνακόπουλε..

"Θρηνεί σήμερα το Πιερικό μπάσκετ!
Θυμάμαι ήμουν πιτσιρικάς όταν σε ένα παιχνίδι στο κλειστό του Β΄ΔΑΚ περνούσαν δίπλα μου ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και τα άλλα μεγάλα ιερά τέρατα του αθλήματος. Είχα ανεβεί και στο τσιμεντάκι της περίφραξης στο κλειστό για να τους δω απο κοντά μιας και ήταν όλοι τους...βουνά!
Θυμάμαι πολύ καλά και το τεράστιο "Πιερικό-μελανόλευκο κύμα" που είχε πλημμυρίσει το κλειστό της Λάρισας τον Απρίλιο του 1982 και"έπνιξε" τον Νέστορα στο μπαράζ ανόδου στην Α΄εθνική. Δεκάδες λεωφορεία είχαν κατακλύσει την εθνική οδό και το μεγάλο πανηγύρι στήθηκε στην πλατεία της πόλης μας στην επιστροφή.
Μνήμες...Τεράστιες μνήμες που έχουμε εμείς οι τυχεροί και ευλογημένοι για τον αθλητισμό της περιοχής μας και τις μεγάλες του στιγμές!!

Σήμερα ο αθλητισμός της περιοχής μας θρηνεί...
Το μπάσκετ έχασε έναν απο τους σπουδαιότερους ανθρώπους του ανθρώπους που με τη συμμετοχή τους και τα πεπραγμένα τους άλλαξαν την ιστορία του αθλήματος στο πανελλήνιο!!
Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών δε θα βρίσκεται απο σήμερα ανάμεσα μας. Θα βρίσκεται όμως πάντα στο μυαλό και τη σκέψη μας!
Καλό ταξίδι Γιώργο Αντωνακόπουλε!
Καλό παράδεισο!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου