Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Νίκη Βόλου 1-2 Πέρασαν οι Βολιώτες απο τη Νεοκαισάρεια

Πέρασε η Νίκη Βόλου απο τη Νεοκαισάρεια, κερδίζοντας τον τοπικό Αχιλλέα με 2-1, σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε το πάθος των ποδοσφαιριστών και οι πολλές μονομαχίες στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο.
Το τελικό 1-2 κάνει σίγουρα δύσκολη τη συνέχεια για την ομάδα της Πιερίας ενώ κρατάει σε τροχιά τίτλου την ιστορική ομάδα της Μαγνησίας.


Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας δε βοήθησε τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων στο παιχνίδι τους. Ο Αχιλλέας δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα όταν οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Σκέντος ανέτρεψε με φάουλ τον Νικηλτσιώτη στο 11ο λεπτό του πρώτου μέρους.
Ο Παπαδήμας δέχθηκε κι αυτός στο 16΄την κίτρινη κάρτα για αντιαθλητικό παιχνίδι στον Φωκαΐδη.
Στο 31΄οι παίκτες του Αχιλλέα θα γυρίσουν καλά την  μπάλα και η φάση θα τελειώσει με το σουτ του Δερμίση έξω από την περιοχή να περνάει χαμηλά άουτ.
Η μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα χάθηκε στο 33΄όταν ο Καμπερίδης τσίμπησε τη μπάλα και την πέρασε μέσα στην περιοχή του Τζήμα, βγήκε στην πορεία της και σούταρε με υπερένταση από κοντά ο Φωκαΐδης για να πέσει και να γλιτώσει την εστία του ο γκολκίπερ της Νίκης.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αχιλλέας θα ανοίξει το σκορ, όταν ο Νάκας θα αποφύγει όποιον βρεί μπροστά στου και θα σουτάρει δυνατά για να  «γλύψει» σε πόδια αμυντικού της Βολιώτικης ομάδας και να καταλήξει στα δίχτυα του Τζήμα που έπεσε αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το μοιραίο για την εστία του.

Στο 45΄η Νίκη Βόλου θα ισοφαρίσει με κεφαλιά του Νικηλτσιώτη από κοντά και οι δυο ομάδες θα μπούν με αυτό το σκορ για ημίχρονο.
Στο 67΄ ο Ναουμίδης έκανε το 1-2 για την ομάδα του Βόλου που κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.
Στο 72΄δέχθηκαν κίτρινη κάρτα ο Νάκας για διαμαρτυρία και ο Κόλα για αντιαθλητικό παιχνίδι.
Στο 74΄δέχθηκε την κίτρινη κάρτα ο Νικλητσιώτης.

Στο 76΄ο Πετρουζέλλης δέχθηκε την πάσα του Νάκα που τον έβαλε μέσα στην περιοχή αλλά γλίστρησε και έχασε την ευκαιρία να βγεί μόνος απέναντι στον Τζήμα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ: Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τουλκερίδης (88’ Ζώβληκας), Σκέντος, Πετρουζέλλης, Φωκαΐδης (88’ Ζώβληκας), Δημηνάς (70’ Καραμανώλας), Λάιος, Νάκας, Καμπερίδης

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Βέργος, Μέτσε, Νικλητσιώτης (86’ Παπαγεωργίου), Μαλακασιώτης (46’ Σκοπελίτης), Βασίλιεβιτς (61’ Κόλα), Κορέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου