Αλέκος Κούρτογλου: Περιμένω να έρθει κάτι που θα ταιριάζει και θα ευδοκιμήσει!

Ο Αλέκος Κούρτογλου μίλησε στο prismasport.gr όπου αναφέρθηκε τόσο στην ομάδα του Ασημίου που συνεργάστηκε τον περασμένο χρόνο αλλά και για την Χερσόνησο, με την οποία έκλεισε το έτος του 2016 για τον νεαρό προπονητή. 
Ο άλλοτε προπονητής του Ρούβα και του Γιούχτα έκανε αναφορά σε ΟΦΗ, Εργοτέλη και Ηρόδοτο ευχόμενος πως το έτος του 2017 θα είναι η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την απάνοδο αυτών των τριών ομάδων σε Super League, Football League και Γ' Εθνική.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Με την ευκαιρία που μου δίνεται θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά, να έχουμε μία καλύτερη χρονιά από αυτήν που πέρασε με υγεία και χωρίς προβλήματα.

Νομίζω πως μπαίνουμε σε μία πολύ σημαντική χρονιά για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να είναι αυτή που θα σηματοδοτήσει την επάνοδο του ιστορικού Ομίλου στην 1η Εθνική κατηγορία, την αρχή της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες για τον Εργοτέλη καθώς επίσης και την άνοδο του Ιστορικού Ηροδότου στις Εθνικές κατηγορίες.

Όσον αφορά τις ομάδες με οποίες συνεργάστηκα την χρονιά που πέρασε νομίζω πως δουλέψαμε αρκετά καλά προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Ασήμι αποτελεί ένα παράδειγμα υγιούς ποδοσφαιρικής κυψέλης που βασιζόμενη στα παιδιά της περιοχής και της ακαδημίας του Αστερίωνα παρουσίασε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ κάτι που όπως φαίνεται συνεχίζεται και φέτος με την ομάδα να πρωταγωνιστεί. Βέβαια όπως όλοι γνωρίζουμε για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει η ανάλογη υπομονή και η αφοσίωση στο πλάνο από τους ανθρώπους που διοικούν κάτι που δόξα το Θεό στο Ασήμι υπάρχει και αποδίδει.

Η Χερσόνησος είναι πολύ καλή παραδοσιακά ομάδα του Ηρακλείου με ιστορία και με συμμετοχή στο παλιό και πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αυτή την στιγμή όμως πιστεύω πως βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, ψάχνοντας να ξαναβρεί την ταυτότητα της. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος κ. Φώτης Τσάλος έκανε μία πολύ δυνατή και φιλότιμη προσπάθεια η οποία θεωρώ πως αν συνεχίζοταν θα απέδιδε. Άλλωστε αυτό το δείχνει και η συγκομιδή βαθμών. Ανέλαβα μία ομάδα που η αλήθεια είναι πως απαρτιζόταν από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές αλλά είχε 1 βαθμό και την άφησα με 25 υπολογίζοντας και τους βαθμούς του Ρούβα.

Φυσικά στην ζωή πάνω από όλα είναι η οικογένεια και για αυτό η επιλογή του προέδρου είναι προσωπική και κατανοητή και σεβαστή από όλους πιστεύω. Είμαι σίγουρος πως η Χερσόνησος θα βρει τον τρόπο να βρεθεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι γιατί αυτό επιβάλει η ιστορία και η δυναμική της. Υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί που την αγαπάνε και έχουν την δύναμη να βγάλουν αυτό το δύσκολο έργο εις πέρας.

Όσο για τους προσωπικούς μου στόχους θέλω να είμαι υγιής ώστε να ασχολούμαι με αυτό που μ' αρέσει και με γεμίζει. Αυτή την στιγμή δεν συνεργάζομαι με κάποια ομάδα, περιμένοντας να έρθει κάτι που θα ταιριάζει και θα ευδοκιμήσει. Εύχομαι και πάλι από καρδιάς χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ότι καλύτερο σε εσάς και στις οικογένειες σας".
Πηγή: prismasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου