Όμορφη εκδήλωση, θερμή ατμόσφαιρα στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Πιερίας! (φωτο)

Σε μια όμορφη, θερμή και πλούσια σε προσέλευση εκδήλωση, η ΕΠΣ Πιερίας έκοψε χθές Δευτέρα 30 Ιανουαρίου την πίτας στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.


Μια λαμπρή βραδιά για το ποδόσφαιρο της Πιερίας στην οποία έλαμψαν εν ενεργεία και μη αθλητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές και επιστήμονες. Ο οικοδεσπότης Δημήτρης Ελευθεριάδης με τους συνεργάτες του,

φρόντισαν ώστε όλα να κυλήσουν με τον καλύτερο τρόπο και να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι απο την αίθουσα, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις απο την όμορφη εκδήλωση.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γεώργιος, ενώ το παρόν έδωσαν διοικητές και και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας της περιοχής μας, (Αστυνομίας ο διοικητής κ. Τζήμας, Πυροσβεστικής ο διοικητής κ. Φαλάρας, Στρατού ο υποδιοικητής κ. Χατζησαββίδης) η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, δημοτικού σύμβουλοι, οι πρόεδροι των ΕΠΣ Κομοτηνής κ. Γαβριηλίδης, Καβάλας κ. Ευσταδιάδης, Έβρου κ. Καραβασίλης, ο ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης Σάββας Σαλτσίδης.

Απο την ποδοσφαιρική ένωση της Πιερίας τιμήθηκαν:
Οι δυο διεθνείς Πιεριείς ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει κατά σειρά ετών το Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουν να το τιμούν ακόμη και σήμερα, Αλέξανδρος Τζιόλης και Στέλιος Μαλεζάς.

Οι ποδοσφαιριστές της Μεικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣ Πιερίας, οι οποίοι συμμετείχαν και κατέκτησαν τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2015-16 και είναι οι Νίκος Ναρίνογλου, Παναγιώτης Τσιμήτρης, Γιώργος Καταχιώτης, Χρήστος Καραθάνος, Βασίλης Τουλίκας, Βασίλης Τριανταφύλλου και Θανάσης Λαμπίρης.

Ο Γιώργος Μαυρομουστακίδης, προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας μεικτών ομάδων στον όμιλο που συμμετείχε η Πιερία, την περίοδο 2015-2016.

Για την προσφορά τους στο Πιερικό Ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές Τάσος Μακρίδης, Παναγιώτης Κυπαρίσσης, Γιάννης Βαρβαρέζος και Χρήστος Παπαγιάννης.

Για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι προπονητές Σταύρος Διαμαντόπουλος, Τάκης Μυτιληναίος και Λάκης Τζιούτζιος.

Για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Πιερίας τους παράγοντες Παναγιώτης Ασλανίδης, Κώστας Ορφανίδης, Τάσος Ζανέτας, Γεράσιμος Ποτουρίδης, Νίκος Σακογιάννης και Αλέκος Καλτσίδης.

Για την συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς του ΡΙΟ στη Βραζιλία το 2016, η πρωταθλήτρια μας από τον Κορινό Πιερίας, Δωροθέα Ποιμενίδου.

Για την προσφορά τους στην επιστήμη, την Ιατρική και τον Αθλητισμό, τους ορθοπεδικούς από την Πιερία, Μανώλη Παπακώστα και Ιωάννη Τερζίδη.

Για την προσφορά τους στο χώρο της διαιτησίας, τους Αργύρη Μαβίνη, Μπάμπη Ζαπουνίδη
 και Χρήστο Αθανασόπουλο.

Για την γενικότερο προσφορά του στο Πιερικό ποδόσφαιρο τον πρώην διαιτητή και πλέον αθλητικό συντάκτη Βάνια Κορωνίδη.

Για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη.

H ΕΠΣ Πιερίας  παρέθεσε γεύμα στους παρευρισκόμενους και στο τέλος των ομιλιών και των βραβεύσεων, ακολούθησε  πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, παρουσίασε ο Μπάμπης Πεΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου