ΑΕ Καρίτσας: Ασφάλισε τους ποδοσφαιριστές, σώθηκε και τους έσωσε-Ευχαριστήριο στην εταιρεία και τον Μιχάλη Παπαμιχαήλ!

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τις επεμβάσεις και την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού κατά τη διάρκεια προπονήσεων ή αγώνων, είναι η προνοητική κίνηση που έπραξε η ομάδα της ΑΕ Καρίτσας και πρέπει με υπευθυνότητα να δούν όλα τα σωματεία.

Στους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών της η ΑΕΚ δεν είχε να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα πέραν του απαραίτητου χρόνου επιστροφής του αθλητή της στους αγωνιστικούς χώρους
και γι αυτό φρόντισε η ασφαλιστική εταιρεία με την οποία είναι συμβεβλημένος ο σύλλογος και η υπευθυνότητα του εν λόγω ασφαλιστή, τον οποίο και θέλησε να ευχαριστήσει η ΑΕ Καρίτσας με την παρακάτω ανακοίνωση:

"Η Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον ασφαλιστή κ. Μιχάλη Παπαμιχαήλ και την ασφαλιστική εταιρία MetLife, για την άψογη συνεργασία που διατηρούμε εδώ και 3 χρόνια πάνω στην ιατρική εξασφάλιση της ομάδας μας. 
Θεωρώντας πολύ σημαντική την οικονομική κάλυψη των παικτών μας σε περίπτωση θεραπείας τραυματισμών τους, η Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ συνεχίζει με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού να στηρίζει το έμψυχο υλικό της."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου