Πολλές και σημαντικές βραβεύσεις στην κοπή πίτας της ΕΠΣ Πιερίας! Τζιόλης, Μαλεζάς, ομάδα Νέων, Ψωμιάδης, Ποιμενίδου, παίκτες, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, αθλητικογράφοι, επιστήμονες!!

Την Δευτέρα (30/1) και στις 19.00΄η ώρα, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης η καθιερωμένη κοπή πίτας της ΕΠΣ Πιερίας.
Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και πρόσωπα του αθλητισμού για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Αναλυτικότερα θα τιμηθούν: 
Οι δυο διεθνείς Πιεριείς ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει κατά σειρά ετών το Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζουν να το τιμούν ακόμη και σήμερα, Αλέξανδρος Τζιόλης και Στέλιος Μαλεζάς.

Οι ποδοσφαιριστές της μικτής ομάδας Νέων της ΕΠΣ Πιερίας, οι οποίοι συμμετείχαν και κατέκτησαν τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2015-16 και είναι οι Νίκος Ναρίνογλου, Παναγιώτης Τσιμήτρης, Γιώργος Καταχιώτης, Χρήστος Καραθάνος, Βασίλης Τουλίκας, Βασίλης Τριανταφύλλου και Θανάσης Λαμπίρης.

Ο Γιώργος Μαυρομουστακίδης, προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας μικτών ομάδων στον όμιλο που συμμετείχε η Πιερία, την περίοδο 2015-2016.

Για την προσφορά τους στο Πιερικό Ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές Τάσος Μακρίδης, Παναγιώτης Κυπαρίσσης, Γιάννης Βαρβαρέζος και Χρήστος Παπαγιάννης.

Για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι προπονητές Σταύρος Διαμαντόπουλος, Τάκης Μυτιληναίος και Λάκης Τζιούτζιος.

Για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Πιερίας τους παράγοντες Παναγιώτης Ασλανίδης, Κώστας Ορφανίδης, Τάσος Ζανέτας, Γεράσιμος Ποτουρίδης, Νίκος Σακογιάννης και Αλέκος Καλτσίδης.

Για την συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς του ΡΙΟ στη Βραζιλία το 2016, η πρωταθλήτρια μας από τον Κορινό Πιερίας, Δωροθέα Ποιμενίδου.

Για την προσφορά τους στην επιστήμη, την Ιατρική και τον Αθλητισμό, τους ορθοπεδικούς από την Πιερία, Μανώλη Παπακώστα και Ιωάννη Τερζίδη.

Για την προσφορά τους στο χώρο της διαιτησίας, τους Αργύρη Μαβίνη και Χρήστο Αθανασόπουλο.

Για την γενικότερο προσφορά του στο Πιερικό ποδόσφαιρο τον πρώην διαιτητή και πλέον αθλητικό συντάκτη Βάνια Κορωνίδη.

Για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Μπάμπης Πεΐδης.

Η ΕΠΣ Πιερίας θα παραθέσει γεύμα στους παρευρισκόμενους και στο τέλος των ομιλιών και των βραβεύσεων, θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου