Καταγγελία απο δημοσιογράφο και πρόταση μομφής κατά του Σάκη Τζήμα-Τι απαντάει ο πρόεδρος της Νίκης

Στο διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης που συνεκλήθη τη Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου, πάρθηκε κατά πλειοψηφία απόφαση να γίνει Γ.Σ. στις 11 Ιανουάριου,
στην οποία θα καταταθεί πρόταση μομφής κατά του κ. Θ. Τζήμα από το 1/3 των ταμειακά τακτοποιημένων μελών, βάσει του άρθρου 11 του καταστατικού του συλλόγου.

Όπως όλα δείχνουν ο διοικητικής ηγέτης της ποδοσφαιρικής Νίκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Καταγγελία στην αστυνομία του Κ. Καραγεωργόπουλου κατά του Θ. Τζήμα
Καταγγελία  έκανε ο δημοσιογράφος  του BlueHeartFM 105,1 Κώστας Καραγεωργόπουλος στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Νικολάου κατά του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Β., Θανάση Τζήμα, για έργω εξύβριση και απειλή.

 Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστή καφετέρια του κέντρου της πόλης, μετά από τυχαία συνάντηση των δύο. Συγκεκριμένα, ο Κ. Καραγεωργόπουλος κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του Αγ. Νικολάου ότι δέχθηκε λεκτική απειλή από τον κ. Τζήμα («θα έρθω την ώρα που κάνεις εκπομπή στον σταθμό και φέρε το Blue Club να σε σώσει»). Στη συνέχεια ο Κ. Καραγεωργόπουλος τον αγνόησε και ο κ. Τζήμας, προσπάθησε διά της βίας, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία,  τραβώντας τον από την μπλούζα, να τον βγάλει  από το μαγαζί, στο οποίο βρισκόταν.

 Ακολούθησαν απειλές από την πλευρά του κ. Τζήμα, πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες του νεαρού δημοσιογράφου, του τύπου «δεν ξέρεις ποιος είναι ο Τζήμας και θα με μάθεις και όλο μιλάς για μένα από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Αμέσως μπήκαν οι ψυχραιμότεροι στη μέση, για να εκτονωθούν τα πνεύματα και μετά από δύο ώρες ακολούθησε η επίσκεψη του Κ. Καραγεωργόπουλου μαζί με τους γονείς του στο αστυνομικό τμήμα για την καταγγελία.

Θ. Τζήμας: "Ηρεμία και ενότητα λόγω του καθοριστικού ματς με τον Διαγόρα"
Προσωπική δήλωση έκανε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ζητώντας ηρεμία και ενότητα ενόψει του καθοριστικού ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής, ενώ για το επεισόδιο με τον Κ. Καραγεωργόπουλο τόνισε ότι σκοπεύει να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη. Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου κ. Σάκης Τζήμας, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις στην ομάδα μας, προχώρησε στην εξής δήλωση: "Φίλοι της Νίκης, η ομάδα μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και φυσικά μέσα στον στόχο της ανόδου. Προέχει η ηρεμία για τους προπονητές μας όπως και τους ποδοσφαιριστές μας. Την Κυριακή έχουμε μία δύσκολη, όσο και καθοριστική "μάχη", από την οποία πρέπει και θα βγούμε αλώβητοι... Για να συμβεί αυτό όμως επιβάλλεται να πέσουν οι τόνοι και να προχωρήσουμε με ηρεμία.

Οι δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τον σύλλογο θα αποφασίσουν την τύχη της μομφής κατά του προσώπου μου, ενώ το όποιο επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα σε μένα και τον κ. Καραγεωργόπουλο, από τη δική μου πλευρά θεωρείται λήξαν και θα ζητήσω - αν πρέπει - ένα μεγάλο συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε με την έκταση που πήρε.

Την Κυριακή η Νίκη πρέπει να πάει ενωμένη στο παιχνίδι που κρίνει ίσως τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς! Γι΄ αυτό, καλώ τον κόσμο να πέσουν οι τόνοι, να δουλέψουν με ηρεμία παίκτες και τεχνική ηγεσία, οι δημοσιογράφοι να αγκαλιάσουν την ομάδα και οι εξελίξεις θα τρέξουν...»

Με τιμή,
Σάκης Τζήμας
Πηγή θεμάτων: www.magnesiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου