Άσχημο ατύχημα για τον Χρυσόστομο Κυραϊλίδη! Τον έσωσε απο τα χειρότερα το αυτοκίνητο του! (φωτο)

Σε άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα μέσα στην Κατερίνη ενεπλάκη ο αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα χάριν του αυτοκινήτου του.

Συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος κινούνταν στον δρόμο προς Αγία Παρασκευή όταν άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το ΣΤΟΠ της κατεύθυνσης του με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να συγκρουσθούν στη μέση του δρόμου.

Η βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα στην πόλη, σίγουρα έπαιξε κι αυτή το ρόλο της αφού το οδόστρωμα ήταν βρεγμένο και ολισθηρό.

Ο Χρυσόστομος Κυραϊλίδης προσπάθησε με ελιγμό να αποφύγει την πλαγιομετωπική σύγκρουση και τα κατάφερε αφού το άλλο αυτοκίνητο τον "βρήκε" στον πίσω του αριστερό τροχό. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να εκτραπεί απο την πορεία του, να βγεί εκτός του οδοστρώματος και να καταλήξει όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες σε φράχτη απο οικία που ήταν δίπλα στο άτυχο τροχαίο συμβάν.

Τέλος καλό όλα καλά μπορεί να πεί ο καθένας αφού τελικά δεν τραυματίσθηκε κανείς και απο το συμβάν προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Το σίγουρο όμως είναι ότι το βαρύ αυτοκίνητο του αντιδήμαρχου και τα αντανακλαστικά του, τον έσωσαν απο τα χειρότερα γιατί τόσο το βάρος του οχήματος, όσο και η αξιοπιστία του στην οδήγηση, κατάφεραν να κρατήσουν στο δρόμο και να φρενάρει εκεί που σταμάτησε τελικά και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου