«Μπάσιμο» Αιγινιακού για Κρισμάρεβιτς

Στο χορό της διεκδίκησης του 25χρονου Σέρβου μεσοαμυντικού, Νίκολα Κρισμάρεβιτς, μπαίνει ο Αιγινιακός σύμφωνα με πληροφορίες του arenafm.gr και τα… παζάρια καλά κρατούν, για να βρεθεί η «χρυσή» τομή στο οικονομικό.
Σφήνα στις ομάδες που διεκδικούν τον Κρισμάρεβιτς μπαίνουν οι «κυανόλευκοι» της Πιερίας, αφού ο παίκτης καλύπτει τις αγωνιστικές προδιαγραφές του Περικλή Αμανατίδη για τον… ενδεκαδάτο «κόφτη» που αναζητά.


Ο 25χρονος Σέρβος, που γνωρίζει καλά την κατηγορία από τη θητεία του στον Παναιγιάλειο πρόπερσι και τη Ζάκυνθο πριν μια τριετία, έχει σχετικά «αλμυρό» κασέ για τα δεδομένα του φετινού Αιγινιακού και γίνονται διαπραγματεύσεις για να «πέσει» τη τιμή και να βρεθεί η φόρμουλα συνεργασίας.

Ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς έχει αγωνιστεί ακόμα σε Τσουκαρίτσκι, Σμεντέρεβο και Σουρντούλιτσα. Παράλληλα, η ομάδα του Αιγινίου δείχνει κοντά στους Μπουρντουζάν, Τσολακίδη, Ράντζα και μένει να ξεκαθαρίσει το θέμα Κέρι, ενώ συνολικά θα γίνουν έξι προσθήκες, τρεις πρωτοκλασάτων παικτών και τριών πιο…συμπληρωματικών.

Για τον κυριακάτικο αγώνα με τα Τρίκαλα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες και στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στο πρώτο διπλό με την Ελευσίνα.

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου