Ανακοίνωση ΝΟΚΑΤ για την επιστολή παραίτησης Αναστασίας Τουλιοπούλου

Με μεγάλη απογοήτευση διαβάσαμε χθες την ανακοίνωση παραίτησης της Κας ΤΟΥΛΙΟΥΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, από μέλος του ΔΣ του ΝΟΚΑΤ, επικαλούμενη ανυπόστατες κατηγορίες και ψεύδη, για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου, με κύριο αποδέκτη τον Πρόεδρο του, Κωνσταντίνο Καρυώτη. 
Σύσσωμο το ΔΣ του Ν.Ο.ΚΑΤ. έχει κατ´ επανάληψη επικροτήσει τους χειρισμούς του Προέδρου του για θέματα που αφορούν το συμφέρον του Ομίλου.


Η λειτουργία του ΝΟΚΑΤ στηρίζεται σε αποφάσεις που λαμβάνονται από το ΔΣ με δημοκρατικές διαδικασίες και σύμφωνα με το καταστατικό του.

Φυσικά και οι αντίθετες φωνές και απόψεις αποτελούν ένδειξη υγιούς λειτουργίας του Ομίλου, αλλά δεν εξουσιοδοτούν κανέναν να λασπολογεί. Όλοι οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις που λαμβάνονται κατά πλειοψηφία και να μην γίνονται τροχοπέδη στην λειτουργία του Ομίλου.

Μάλλον όμως κάποιοι κάνοντας τον κύκλο τους και αφού έχουν εκμεταλλευτεί προς ίδιον όφελος την συμμετοχή τους στα κοινά, επιλέγουν ως τρόπο αποχώρησης την ηρωικό έξοδο με συκοφαντίες.

Ευχόμαστε στην Κα Τουλιοπούλου καλή επιτυχία σε ότι και εάν κάνει στο μέλλον και την διαβεβαιώνουμε πως το ΔΣ του ΝΟΚΑΤ θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό και να προασπίζεται σε κάθε Ομοσπονδία, το δίκαιο των αθλητών του, και χωρίς την παρουσία της.

ΣΑΚΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων ΝΟΚΑΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου