Σάκης Παπαβασιλείου και Σάκης Τσιώλης μαζί στα Χανιά!

Μια πολύ… ενδιαφέρουσα συνάντηση προέκυψε το Σάββατο στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Από τη μία η Λάρισα ολοκληρώνει την τελευταία της προπόνηση εν όψει Πλατανιά 
και στη συνέχεια ακολουθεί ο ΑΟΧ, με τις δύο ομάδες και τους ανθρώπους τους να βρίσκονται στο ίδιο χώρο μαζί για λίγη ώρα.


 Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία όπου εμφανίζεται ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης και ο συνάδελφός του στον ΑΟΧ, Σάκης Παπαβασιλείου, φωτογραφία που δημοσιεύει ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ομάδας της Λάρισας, Χρήστος Τσουμάρης.

Μάλιστα, ακολουθεί το παρακάτω κείμενο δίπλα στη φωτογραφία των δύο προπονητών, σχολιάζοντας ένα θέμα το οποίο είναι το ίδιο ακριβώς που έχουμε επιμεληθεί πριν λίγες μέρες στο athlitiko, με αφορμή την πρόσληψη του Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο του Α.Ο. Χανιά:

Στις 28/05/2003 στα Περιβόλια, η ΑΕΛ έδωσε κόντρα στα Χανιά το πιο κρίσιμο ματς της ιστορίας της, αφού έπαιζε κυριολεκτικά για την επιβίωσή της. Εκείνο το 3-3 δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ οι πιστοί οπαδοί της κι ακόμη περισσότερο όσοι λίγοι το ζήσαμε από κοντά και είδαμε μπροστά στα μάτια μας το 0-2 να γίνεται 3-2, ώσπου στο 87' ένα παλικάρι με κρύο αίμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από τα 11 μέτρα κι ισοφάρισε...
Ήταν ο Κατερινιώτης μέσος, Σάκης Παπαβασιλείου, προπονητής πια εδώ κι ένα δεκαήμερο του Α.Ο.Χανίων, ο οποίος έσπευσε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για να καλωσορίσει την αποστολή της ΑΕΛ, να δώσει τις ευχές του και να χαρεί μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Σάκη Τσιώλη. Προσωπικά, καλύτερο οιωνό για το αυριανό ματς δεν θα μπορούσα να φανταστώ!!!
Πηγή: www.athlitiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου