Pieriasport

Pieriasport
Pieriasport

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ευκαρπίδης Πόλυς Αγίας Τριάδος 18

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ευκαρπίδης Πόλυς Αγίας Τριάδος 18
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ευκαρπίδης Πόλυς Αγίας Τριάδος 18 - Βιομηχανία Ζωοτροφών Εμπορία Δημητριακών "ΤΟΚΑΣ"

TOP SPORT σε Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Βέροι-Αιγίνιο

TOP SPORT σε Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Βέροι-Αιγίνιο
TOP SPORT σε Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Βέροι-Αιγίνιο

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Κινήσεις συσπείρωσης στον Ηρακλή για την αποφυγή της διάλυσης

Παρουσία πολλών φίλων της ομάδας, γεγονός που δείχνει ότι κάτι αρχίζει και… κινείται, πραγματοποιήθηκε η  συνάντηση των φίλων του Ηρακλή στο Κατσάνειο. Την πρωτοβουλία της οποίας πήρε η Αυτόνομη Θύρα 10.
Από την πλευρά των οπαδών υπήρξαν καταγγελίες για άμεση εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αυτήν του Ηρακλή.

Με την επίσκεψη του Σπύρου Παπαθανασάκη στο «Μακεδονία Παλάς» και πολύ περισσότερο πώληση του Λάζαρου Λάμπρου στο Δικέφαλο να αποτελούν δύο μόνο από τα πιο «χειροπιαστά» παραδείγματα.

Η συνάντηση όμως είχε και χαρακτήρα συσπείρωσης προκειμένου, αρχικά, να λυθεί το θέμα της μετάβασης των φίλων του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Το οποίο εδώ και πολλούς αγώνες θυμίζει «φρούριο», με την πρόσβαση σε αυτό να γίνεται μετ’ εμποδίων και μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους και υπό την παρουσία εκατοντάδων αστυνομικών.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα να γίνει ακόμη μία συγκέντρωση, ενώ θα ακολουθήσουν μαζικές κινητοποιήσεις με στόχο την αλλαγή της αρρωστημένης κατάστασης που οδηγεί τον Ηρακλή στη διάλυση. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα οι οργανωμένοι οπαδοί θα προβούν και σε άλλες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν και με την πολεμική που δέχονται οι ίδιοι και η Αυτόνομη Θύρα 10.

Πηγή: bluearena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου