Στον Αχιλλέα ο Αλέξανδρος Κούζας- Καλεί τους φιλάθλους για το ντέρμπι με Νίκη Βόλου η ομάδα της Πιερίας!

Τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα φορέσει για το δεύτερο 6μηνο ο νεαρός τερματοφύλακας της Πύδνας Κίτρους Αλέξανδρος Κούζας.
Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Καμπερίδη στον πάγκο της Κατερινιώτικης ομάδας, ήρθε και η μεταπήδηση του νεαρού τερματοφύλακα που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής
 στα παιχνίδια κυπέλλου με την Πύδνα

και σίγουρα έχει δουλέψει σε καλό επίπεδο για να μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια της νέας του ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία.
Οι άνθρωποι του Αχιλλέα θέλουν να ευχαριστήσουν την Πύδνα Κίτρους που βοήθησε στο να μεταγραφεί ο νεαρός γκολκίπερ στην ομάδα της Νεοκαισάρειας!

Ο Γιώργος Καμπερίδης θα βρίσκεται αύριο κοντά στη νέα του ομάδα, για να την βοηθήσει με τις εμπειρίες του και την στρατηγική του στο δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου.

Κάλεσμα στον κόσμο της Πιερίας
Κοντά τους θέλουν τους φιλάθλους της Πιερίας στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι του Αχιλλέα με τη Νίκη Βόλου οι παίκτες της ομάδας της Νεοκαισάρειας.
 Άλλο παιχνίδι δεν υπάρχει την Τετάρτη στην περιοχή και είναι μια καλή ευκαιρία για το φίλαθλο κοινό της Πιερίας να σταθεί στο πλευρό του Γιώργου Καμπερίδη και των ποδοσφαιριστών του, σε ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί ο Αχιλλέας να κερδίσει και να βάλει ένα μεγάλο λίθο στην προσπάθεια του να "χτίσει" την παραμονή του στην κατηγορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου