«Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα»

Απάντηση στα λεγόμενα του Αντρέα Μπονόβα, έδωσε μέσω ανακοίνωσης ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς , τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι
«Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα».


Δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό της Μαγνησίας έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου Αντρέας Μπονόβας, ο οποίος έκανε λόγο για «απλήρωτους παίκτες στον Απόλλων Λάρισας», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι όπως φαίνονται τα πράγματα».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η διοίκηση των «κυανόλευκων» και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζανάς, προχώρησαν στην έκδοση ανακοίνωσης ζητώντας του να ανακαλέσει τα όσα είπε ενώ σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενα του ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή έχουμε επιλέξει να πορευθούμε με έναν ήρεμο τρόπο λειτουργίας και δομής, χωρίς να ενοχλούμε κανέναν, κάτι που δικαιωματικά ζητάμε και από τους άλλους, παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητες τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέα Μπονόβα, που σε Κυριακάτικη εκπομπή, σε κανάλι του Βόλου, προέβει σε ψεύδη που ξεπερνάνε τα όρια της φαντασίας και της προκλητικότητας και φθάνουν ακόμη και μέχρι τις ...δικαστικές αίθουσες για συκοφαντική δυσφήμιση, χωρίς να ξέρει τι του γίνεται.

Ο σκοπός του φυσικά είναι να επηρρεάσει τους φίλους της ομάδας του και να κρύψει κάτω από το ...χαλί, τις όποιες δικές τους, αδυναμίες.

Λοιπόν κ. Μπονόβα εάν δεν ανακαλέσετε εντός 24ωρου, θα σας καλέσει εισαγγελέας να αποδείξετε, αυτά που -ψευδώς υποστηρίζετε- και για τον λόγο τον οποίο το πράξατε.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό μπορούν κάλιστα να σας το διαβεβαιώσουν οι πάντες, με τους οποίους συναναστρεφόμαστε.

Τελικά λυπούμεθα αλλά με τις συγκεκριμένες δηλώσεις, το μόνον που καταφέρατε ήταν να μειώσετε στις συνειδήσεις μας, τον ποδοσφαιρικό σας βίο και να μας δείχνετε περίτρανα σε τι ...πανικό έχετε περιέλθει.

Σας υποσχόμαστε όμως ότι ο έντιμος αγώνας μας, θα συνεχισθεί και θα κορυφωθεί τον Μάϊο.

Για τον
Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου