Νίκη Βόλου: Παραιτήθηκε απλήρωτος ο γυμναστής-Τι λέει ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας!

Ο Αργύρης Παλάσκας δε μετέχει τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις της Νίκης, αφού παραιτήθηκε λόγω του ότι εξακολουθεί να παραμένει απλήρωτος.
Βεβαίως, το ίδιο ισχύει και για τον Στέφανο Ξηροφώτο, ενώ σημαντικές οφειλές υπάρχουν και προς τον Χρήστο Κοντοβά.

Δυστυχώς οι υποσχέσεις της διοίκησης δεν υλοποιήθηκαν, αλλά είναι σημαντικό ότι τουλάχιστον οι δύο τελευταίοι παραμένουν στο πόστο τους και βοηθούν την ομάδα.

Σε δήλωσή του στο σάιτ της ομάδας ο Αργύρης Παλάσκας έκανε την παακάτω δήλωση: "Η αγάπη μου για την ομάδα είναι δεδομένη... Όμως, ηθικοί αλλά και οικονομικοί λόγοι, με αναγκάζουν να παραιτηθώ από την θέση του γυμναστή".

Σάκης Τζήμας: "Να περάσει από το λογιστήριο ο κ. Παλάσκας"
Ανακοίνωση για τους οικονομικούς λόγους που επικαλέστηκε σε δήλωσή του ο πρώην γυμναστής Αργύρης Παλάσκας εξέδωσε η Δ.Ε ποδοσφαίρου της Νίκης και ο πρόεδρος της Θ. Τζήμας. Το περίεργο βεβαίως είναι ότι οι δηλώσεις έγιναν στο σάιτ της Νίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας ευχαριστούν τον μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας μας κ. Αργύρη Παλάσκα για τις υπηρεσίες που προσέφερε σ' αυτή. Όμως υπάρχει μία μικρή διαφορά όσον αφορά τον ισχυρισμό του ότι είναι και αυτός "απλήρωτος". Αν νομίζει ότι είναι "απλήρωτος", μπορεί να περάσει από το λογιστήριο της ομάδας να πληρωθεί τον παχυλό του μισθό... Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία".
Πηγή: magnesiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου