Ουμπέρτο Πιζάνι: Δεν μπορούσαμε πλέον να μείνουμε!

Τα οικονομικά προβλήματα ανάγκασαν τον Ιταλό τερματοφύλακα Ουμπέρτο Πιζάνι να αποχωρήσει απο τον Πιερικό αφού είχαν δημιουργηθεί θέματα με την παραμονή του στην Κατερίνη όπως ο ίδιος αναφέρει σε τοποθέτηση που έκανε στην Άννα Νούση και το katerinisport.gr.
Ο Πιζάνι ήταν σίγουρα ένας καλός γκολκίπερ που βοήθησε την ομάδα της Κατερίνης όταν αυτό χρειάσθηκε

αλλά πλήρωσε και αυτός την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία φαίνεται να βρίσκεται ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να μειώσει τα έξοδα του.
Ο πρώην τερματοφύλακας του Πιερικού αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Επέστρεψα στην Ιταλία γιατί είχαν προκύψει κάποια προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο και δεν μπορούσαμε πλέον να μείνουμε στο ξενοδοχείο. Ωστόσο τώρα με τον μάνατζέρ μου αξιολογούμε διάφορες περιπτώσεις εκτός Ελλάδας, αφού δεν μπορώ να μετακινηθώ εντός Ελλάδας».

Όπως το γράφει στην σελίδα του:
«Sono rientrato in Italia perché lì si erano creati dei problemi a livello economicο e non potevamo più restare in hotel. Ora col mio agente comunque stiamo valutando varie situazioni al di fuori della Grecia poiché non posso trasferirmi all interno della Grecia.».

Ο Πιζάνι δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή του στον Πιερικό Μιχάλη Ζιώγα και τον βοηθό του Μιχάλη Μπίζιο, ενώ έστειλε και τις ευχές του στους συμπαίκτες του για καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου