Βραβεύτηκε από την ΠΟΠΣ Βλάχων ο Γιώργος Σκέντος

Προσωπικότητες από τον χώρο των σπορ που έχουν βλάχικη καταγωγή, ανάμεσά τους και ο προπονητής του Άρη Κοκκινοπλιτών κ.Γιώργος Σκέντος, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό στην Κοπή Πίτας των Βλάχων 
που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων το περασμένο Σάββατο (21/1) στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.


Τον κ. Σκέντο  εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. του Άρη Κοκκινοπλιτών κος Μπουσνάκης Κων/νος που συμμετείχε στη εκδήλωση με τον Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας «ο Όλυμπος»

Αναλυτικά από το facebook της ΠΟΠΣΒ:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας των Βλάχων στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης" από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων και φέτος η εκδήλωση είχε ως κεντρικό θέμα τις βραβεύσεις ανθρώπων του αθλητισμού με βλάχικη καταγωγή.

Βραβεύτηκαν οι: Γιώργος Αγορογιάννης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Γιάννης Αλεξούλης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Γιώργος Ανατολάκης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής - εκπροσωπήθηκε από την αδερφή του), Δημήτρης Αδάμου (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Γιώργος Κωστίκος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Μιχάλης Μπέλης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Λάκης Μπακάλης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής), Μιχάλης Ζιώγας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ), Κώστας Μαλιούφας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Νίκος Νταμπίζας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής – δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων – Ομόνοια Κύπρου), Χαράλαμπος Ντόσας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί), Τάκης Παπατζίκος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί) Τάκης Παραφέστας (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Νίκος Πλίτσης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής), Γιώργος Σκέντος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής) ), Νίκος Χατζηβρέτας (παλαίμαχος μπασκετμπολίστας), ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Στράτος καθώς και οι δημοσιογράφοι Τάσος Σταμπουλής και Βαγγέλης Μητρούσιας.

Τις απονομές στους βραβευθέντες έκαναν ο πρόεδρος της ΠΟΠΣΒ Μιχάλης Μαγειρίας και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Γιώργος Στράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου