Γρηγόρης Τσαουσίδης: Τηρούν όσα όσα ζητάμε!

Πλήρως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών εμφανίστηκε ο γυμναστής της Πύδνας και βοηθός του Γιώργου Χατζάρα, Γρηγόρης Τσαουσίδης,
ο οποίος μίλησε και για την ενίσχυση που έγινε αλλά και αυτή που θα ακολουθήσει, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί αυτές τις ημέρες στην ομάδα της Πιερίας.

Χαρακτηριστικά, τόνισε:
«Αυτή την εποχή κάναμε κάποιες κινήσεις, ενισχυθήκαμε και θα κάνουμε κι άλλες. Τον τελευταίο καιρό η αγωνιστική απραξία δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά δυστυχώς έτσι πρέπει να πορευτούμε. Από το τελευταίο παιχνίδι και μετά έχουμε δουλέψει αρκετά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αλλά και τακτικά ώστε οι καινούργιοι παίκτες να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στα δεδομένα που θέλει η ομάδα!
Τις τελευταίες μέρες λόγω της κακοκαιρίας η ομάδα δούλεψε στο γυμναστήριο, ενώ σήμερα (σ.σ. χθες) κάναμε προπόνηση και στο γήπεδο! Κι εγώ αλλά και ο προπονητής της ομάδας είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μας.

Τηρούν όλα όσα τους ζητάμε! Ελπίζουμε την Κυριακή να διεξαχθεί το πρωτάθλημα γιατί θέλουμε να βγάλουμε τη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο, που είναι ο καθρέφτης της δουλειάς που γίνεται!
Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και διψασμένοι για αγωνιστική δράση ενόψει της Κυριακής».
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου