Pieriasport

Pieriasport
Pieriasport

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ευκαρπίδης Πόλυς Αγίας Τριάδος 18

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ευκαρπίδης Πόλυς Αγίας Τριάδος 18
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ευκαρπίδης Πόλυς Αγίας Τριάδος 18 - Βιομηχανία Ζωοτροφών Εμπορία Δημητριακών "ΤΟΚΑΣ"

TOP SPORT σε Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Βέροι-Αιγίνιο

TOP SPORT σε Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Βέροι-Αιγίνιο
TOP SPORT σε Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Βέροι-Αιγίνιο

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Καραμπόλα στον Εγγλέζικο με τραυματισμό οδηγού (φωτο-βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με "καραμπόλα" προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν τις 12 η ώρα στην Κατερίνη επί της διασταύρωσης των οδών Νικολάου Πλαστήρα (Εγγλέζικος) 
και Ρήγα Φεραίου, όταν ένα λευκό τζιπ που εκινείτο επί της οδού Ρήγα Φεραίου παραβίασε το στοπ, με αποτέλεσμα να σημειωθεί σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο
που εκινείτο επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα, ενώ από την εκτίναξη του δεύτερου οχήματος λόγω της σύγκρουσης χτυπήθηκε και τρίτο όχημα που εκινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση επί της οδού Ρήγα Φεραίου.
Από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων το τζιπ προσέκρουσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ, ενώ τραυματίσθηκε ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Τα δύο πρώτα οχήματα υπέστησαν μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ ελαφριές ζημιές υπέστη το τρίτο όχημα.

Στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος κατέφτασαν αμέσως αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και μοτοσικλετιστής της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ανέλαβαν να διευθετήσουν την κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο του συμβάντος, ενώ τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος ανέλαβε το ανακριτικό τμήμα της τροχαίας.Πηγή: lefteria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου