Γ΄Εθνική-2ος όμιλος: Κανένα παιχνίδι στην Πιερία. Παίζει μόνο ο Διαγόρας στη Φιλιππιάδα!

Δεν θα γίνουν συνολικά 13 από τις 29 αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής στους τέσσερις ομίλους. Ούτε το προσεχές σαββατοκύριακο (14-15/1) θα υπάρξει πλήρης αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής! 
Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στάθμισε όλα τα δεδομένα γύρω από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής, αλλά και νησιώτικης Ελλάδας,

προχωρώντας στην απόφαση να αναβάλει τις 13 από τις 29 αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής, τελευταίας για τον πρώτο γύρο στους τέσσερις ομίλους. Οι αγώνες που αναβάλλονται, μετατίθενται να πραγματοποιηθούν στις 25 Ιανουαρίου (Τετάρτη).

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει πως «ο συνολικός αριθμός των αγώνων που αναβάλλονται είναι 30 (σ.σ. στο σύνολο των πρωταθλημάτων που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας) και η σχετική απόφαση αποτελεί προϊόν της διαρκούς και άμεσης συνεργασίας των υπηρεσιών της ΕΠΟ με τις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων».

Για την Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία ισχύει:

1ος όμιλος: Εκτός του αγώνα Αλμωπός Αριδαίας ΑΠΟ-Απόλλων Καλαμαριάς ΜΓΣ, αναβάλλονται όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της 15ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένοι για τις 15 Ιανουαρίου και ορίζονται να διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου.

2ος όμιλος: Εκτός των αγώνων Εθνικός Φιλιππιάδας ΑΠΣ-Διαγόρας Σεβαστής, Αμβρακία Κωστακίων ΑΟ-Ένωση Απολλωνίου ΑΣ/Ιστιαίας ΑΟ, αναβάλλονται όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της 15ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένοι για τις 15 Ιανουαρίου και ορίζονται να διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου.

3ος όμιλος: Αναβάλλεται ο αγώνας Θήβα ΑΟ-Αστέρας Αμαλιάδας που ήταν προγραμματισμένος για τις 15 Ιανουαρίου και ορίζεται να διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου.

Όπως σημειώνεται, επίσης, στο σχετικό δελτίο Τύπου, «με δεδομένη την πρόθεση της Ομοσπονδίας να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες αγώνων σε όλους όσοι θα συμμετείχαν ή σκόπευαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες δικής της οργανωτικής ευθύνης, τις αμέσως προηγούμενες ημέρες απεστάλη σχετικό έγγραφο προς όλες τις ΕΠΣ, που διενήργησαν επιτόπιους ελέγχους στα γήπεδα της δικής τους γεωγραφικής ευθύνης. Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας, διαπιστώθηκε ότι συντρέχουν λόγοι αναβολής των παρακάτω αγώνων, με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων σε αυτούς».
Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου