Σωτήρης Ζιώγας: Είμαστε κοντά στην τετράδα!

Στο Pieriasport μίλησε για την ομάδα του ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου Σωτήρης Ζιώγας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη χρονιά που κλείνει καθώς και γι αυτή την οποία έρχεται
ενώ στο τέλος δίνει και τις ευχές του στον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής μας.


"Καθώς τελείωσε ο πρώτος γύρος θεωρώ ότι η ομάδα μου βρίσκετε μέσα στους στόχους που έθεσε όταν ξεκινήσαμε καθώς είμαστε στην πέμπτη θέση και κοντά στην τετράδα στο πρωτάθλημα όπως και στα ημιτελικά του κυπέλλου που θα παίξουμε στις 25 του Γενάρη στο γήπεδο μας το πρώτο ματς με τον Ποσειδώνα.
Είχαμε κάποιες ατυχίες στο διάστημα αυτό με τους τραυματισμούς μερικών βασικών παικτών που μας στέρησαν κάποιους βαθμούς αλλά ευτυχώς επανήλθαν και με την νέα χρόνια θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Η ομάδα έχει αγωνιστική ηρεμία συνεχίζουμε χωρίς προβλήματα στην ίδια λογική που έχει ο ΓΑΣ τόσα χρόνια καθώς δίνουμε την ευκαιρία σε μικρότερες ηλικίες να αγωνιστούν με την βοήθεια 3-4 έμπειρων παικτών.
Έτσι θα συνεχίσουμε και την νέα χρόνια καθώς κοιτάμε να ενισχύσουμε την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας 

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά ,να έχουν όλοι το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία τους, καθώς και αισιοδοξία,και όλοι όσοι ασχολούνται με το αγαπημένο μας άθλημα τους εύχομαι να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου