Δηλώσεις Χατζηιωάννου, Τσιρογιάννη και Ζουγκουρίδου!

Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής των Ανδρών, Στέλιος Χατζηιωάννου, η προπονήτρια των γυναικών, Τασούλα Τσιρογιάννη και η αρχηγός της ομάδας, Δώρα Ζουγκουρίδου, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.
Στέλιος Χατζηιωάννου: "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ανατόλια και στο προπονητικό τιμ για τη νίκη. Ήταν για μας άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω ότι έπρεπε να κερδηθεί και μάλιστα απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με συγκέντρωση στην άμυνα και καλές επιθετικές επιλογές. Τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας και κάποια νεκρά διαστήματα μας έκαναν να κυνηγάμε στο σκορ. Αυτό μεγάλωσε την πίεση για μας. Είναι αλήθεια ότι κατά διαστήματα παίξαμε καλά αλλά συνολικά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί".

Τασούλα Τσιρογιάννη: "Ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2016, με ένα ακόμα επιτυχημένο αποτέλεσμα, όπως επιτυχημένο ήταν και το έτος που μας αφήνει σε λίγες μέρες. Η νίκη μέσα στην Σταυρούπολη είναι άλλο ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, στην Α2 Εθνική Κατηγορία, όσο το δυνατό συντομότερα.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια, που από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα έπαιξαν με ψυχή και μυαλό. το πρώτο ημίχρονιο κύλησε ιδανικά για εμάς. Καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά δεκαπέντε πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, όπως και στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Μπορεί ο αντίπαλος μας να μείωσε τη διαφορά στην τρίτη περίοδο, όμως τα κορίτσια έπαιξαν με ψυχή και μυαλό, είχαν σωστές επιλογές και πήραν μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, με υγεία και ραντεβού στο γήπεδο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εκεί που εμείς θα είμαστε και κατά τη διάρκεια των εορτών, όπου θα δουλεύουμε για να υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στόχους μας".

Δώρα Ζουγκουρίδου: "Το σημερινό παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας, η οποία είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς που γίνεται και της συγκέντρωσής μας την ώρα του αγώνα. Μπήκαμε στον αγώνα με καλή διάθεση, χωρίς άγχος και τα δώσαμε όλα μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε παίξει εννέα αγώνες και έχουμε σημειώσει τέσσερις νίκες.

Αυτό το γεγονός αποτελεί, από μόνο του, μεγάλο κατόρθωμα για την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η άνοδος προέκυψε την τελευταία στιγμή και δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για να οργανωθούμε και να προετοιμαστούμε.
Αυτή η νίκη ήταν ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στην κάθε μία παίκτρια ξεχωριστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Crystal Patisserie - Αφροδίτης 6 Ολυμπιακή Ακτή Τηλ. 2351 064505

Γλυκές απολαύσεις με θέα τον ήλιο και τη θάλασσα!