Θέλει και το κύπελλο η τροπαιούχος Πύδνα!

Έτοιμη η Πύδνα για το αυριανό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, με την καλή ψυχολογία να αποτελεί σύμμαχο της ομάδας της Πιερίας μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Προβλήματα για τον Γιώργο Χατζάρα δεν υπάρχουν εν όψη της αναμέτρησης και θα παρατάξει το σχήμα των επιτυχιών, χρησιμοποιώντας τους πιο φορμαρισμένους απο τους παίκτες του ρόστερ της ομάδας της Πιερίας.

Ο έμπειρος τεχνικός κρατά "προσγειωμένους" στο έδαφος τους ποδοσφαιριστές του και συνεχίζει να τους θυμίζει ότι με διάθεση, σκληρή δουλειά και συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, οι επιτυχίες μέσα απο τις καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν αφού η Πύδνα δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο της. 
Αρκεί να συνεχίσουν όλοι με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να διατηρηθεί το καλό κλίμα το οποίο όλοι μαζί έχουν συμβάλει ώστε να υπάρχει στην ομάδα.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πύδνα Κίτρους και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Κίτρους την Τετάρτη 21/12 στις 14:00, θα διευθύνει ο κ. Ιωάννης Χανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργύρη Νταβέλα και Αθανάσιο Μποζατζίδη όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος από την ΕΠΣ Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου