Σάκης Παντελιάδης: Η Πιερία βγάζει τα καλύτερα παιδιά! (βίντεο)

Τι να πεί κανείς για τους δυο Κατερινιώτες της Ομόνοιας Λευκωσίας. Δυο παιδιά χρυσάφι απο την περιοχή μας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.
Όχι ότι δεν ισχύει το ίδιο για τους Κώστα και Δημήτρη Γιαννούλη, ή για τον Μαλεζά, τον Τζιόλη, τον Κυριάκο και όλα αυτά τα παλικάρια που μας κάνουν υπερήφανους με τα κεκτημένα τους στο ποδόσφαιρο, την πορεία τους και τις συμπεριφορές τους στους αγωνιστικούς χώρους.


Για όποιον και να μιλήσουμε ή να αναφερθούμε θα παραμείνουμε εγκλωβισμένοι μέσα στην περιοριστική εμβέλεια των λέξεων και θα μπορέσουμε να εκφράσουμε στην ολότητα της την εικόνα και τα κατορθώματα αυτών των παιδιών που τιμούν τον χώρο ώς άξιοι πρεσβευτές του Πιερικού ποδοσφαίρου.

Ο Σάκης Παντελιάδης είναι ένα αυτά τα παιδιά και ξεκίνησε την μακρόχρονη πορεία του λίγο νωρίτερα απο τους υπόλοιπους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας χαρισματικός ακραίος οπισθοφύλακας και συνάμα ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Ένας καλός άνθρωπος σαν αυτούς που συνήθως ο χώρος του αθλητισμού βγάζει.
Με την ευκαιρία των εορτών θα του ευχηθούμε χρόνια πολλά, καλή χρονιά και να συνεχίσει να μας δίνει ...ανάσες υπερηφάνειας με τα πεπραγμένα του, που αποδεικνύουν ότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται καλούς ποδοσφαιριστές αλλά σήμερα περισσότερο απο κάθε άλλη φορά, έχει ανάγκη απο χαρακτήρες σαν του Σάκη Παντελιάδη.

Απολαύστε τον:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου