Γκάλης, Σάλπι, Μαυρίας, Μαλεζάς, Μύστα, Βέλλιος, Κουλούρης, Σιώπης κ.α για τον Γιώργο και τα παιδιά που δοκιμάζονται!

Αναφερθήκαμε και πρίν λίγες ημέρες σε δημοσίευμα που ανέφερε τα τέσσερα νέα παιδιά, που η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι και δίνουν την δική τους καθημερινή μάχη μαζί με τις οικογένειες τους σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα. 

Ανάμεσα σε αυτά και ο Γιώργος Ιωαννίδης απο την Κατερίνη. Μαζί του η Ασπασία που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον πα-τέρας της στο Άργος,
ο Άγγελος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ καθάριζε την αυλή του σπιτιού του στην Αθήνα, από γυμνό καλώδιο σε παρακείμενο καθαριστήριο, η Μυρτώ έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης στην Πάρο.

Ανάμεσα στις δράσεις για την υποστήριξη αυτών των παιδιών, το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (19/12), το οποίο δρομολογήθηκε και θα γίνει στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης με τους Βετεράνους της Πιερίας να αντιμετωπίζουν τους Βετράνους του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του Γιώργου Ιωαννίδη και της οικογένειας του.

Εκτός αυτού, ήδη μαζεύτηκαν πολλές φανέλες από σπουδαίους αθλητές και ομάδες που θα βγούνε σε δημοπρασία στις 19 και 26/12 μέσω του www.charityidols.gr υπέρ των 4 παιδιών στο animus στην Λάρισα. Τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης και πρωτοχρονιάτικης δημοπρασίας θα διατεθούν σε αυτά τα 4 παιδιά.

Ανάμεσα στους δωρητές ο Γκάλης, ο Σαλπιγγίδης, ο Μαυριάς, ο Μαλεζάς, ο Μυστακίδης, ο Κουλούρης, ο Βέλλιος, ο Σιώπης κ.α. μεγάλα ονόματα της χώρας μας, καθώς και παίκτες μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Όποιος αθλητής, παράγοντας, συλλέκτης κ.α, επιθυμεί να δώσει φανέλα για αυτόν το σκοπό, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με μήνυμα inbox η στο 6943 959 543.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου