Πωλούνται εισιτήρια για το παιχνίδι της Δευτέρας στην Πλατεία Ελευθερίας!

Προπωλούνται εισιτήρια για το παιχνίδι της Δευτέρας στην Πλατεία Ελευθερίας. Ο αγώνας των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πιερίας με τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ,


θα γίνει 3 η ώρα το μεσημέρι της Δευτέρας και έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες και η προπώληση των εισιτηρίων ώστε να γίνει το καλύτερο για την ενίσχυση του Γιώργου και της οικογένειας του αλλά και για την σωστή διοργάνωση του αγώνα.

Σημαντικό ρόλο στην καλή οργάνωση όλου του εγχειρήματος παίζει και η ΕΠΣ Πιερίας της οποίας οι άνθρωποι στέκονται απο την αρχή δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται απο τον αθλητικό κόσμο της περιοχής να στηρίξει τον κατάκοιτο Γιώργο.


Η αδερφή του Γιώργου Μαρία βρίσκεται καθημερινά στην πλατεία, σε περίπτερο που έχει στηθεί εκεί και πουλάει εισιτήρια του αγώνα τα οποία κοστίζουν 5 ευρώ.

Θα υπάρχει και κουτί-κουμπαράς που όποιος επιθυμεί θα μπορεί να αφήνει ακόμη και μικρότερο ποσό απο το υστέρημα του ώστε με τον τρόπο αυτό να βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απο όλους ώστε να μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό που θα βοηθήσει ουσιαστικά τους ανθρώπους της οικογένειας που καθημερινά ψάχνουν τρόπους να καλύψουν τις ανάγκες του Γιώργου.

Σήμερα στο περίπτερο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Χρυσόστομος Κυραϊλίδης που δήλωσε την στήριξη και συμπαράσταση του στην διοργάνωση της Δευτέρας, ο Πέτρος Κιάφας απο τον Δήμο Δίου Ολύμπου, ο Γιώτης Ευθυμιάδης που θα αγωνισθεί με την ομάδα των Βετεράνων της Πιερίας την Δευτέρα, ο προπονητής του Αρχέλαου στο τμήμα πάλης Σάββας Τσεντίδης, ενώ πέρασαν πολλοί ακόμη επώνυμοι και ανώνυμοι Πιεριείς οι οποίοι άφησαν ένα ποσό και πήραν εισιτήρια για το παιχνίδι.
Τα εισιτήρια θα προπωλούνται μέχρι την Δευτέρα στην Πλατεία αλλά θα υπάρχουν και πρίν το παιχνίδι στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου