Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Σάββα Χιονίδη-Στο «Πάρκο των Χρωμάτων» θα ακούσει τα Κάλαντα ο Δήμαρχος Κατερίνης

Φίλες και Φίλοι,
Η γέννηση του Θεανθρώπου στέλνει το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της πίστης στις καρδιές των ανθρώπων. 
Ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, που διανύει ο λαός μας, οι συμβολισμοί των Χριστουγέννων  θέτουν στο επίκεντρο όλες εκείνες τις αξίες, που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τη βαθιά οικονομική, κοινωνική και ηθική κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό, αξίες όπως η αλληλεγγύη, η κατανόηση και η συνεργασία, η κοινωνία μας έχει ανάγκη να τις επαναφέρει στο προσκήνιο.

Προς την κατεύθυνση αυτή, Δήμος και Πολίτες, όχι μόνο τις Άγιες αυτές μέρες, αλλά καθημερινά, με επίκεντρο τον άνθρωπο-πολίτη και τις ανάγκες του, αποδεικνύουμε ότι η ανιδιοτελής προσφορά στους ανήμπορους συνανθρώπους μας, είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος, προκειμένου να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα ζωής όλων μας.

Παράλληλα, στην Κατερίνη φέτος βάζουμε χρώμα στη ζωή μας και γιορτάζουμε. Γιορτάζουμε όλοι με αξιοπρέπεια στο «Πάρκο των Χρωμάτων», το οποίο δημιουργήσαμε, για να δοθεί σε μικρούς και μεγάλους η δυνατότητα να χαρούμε, καθώς το γεγονός της γεννήσεως του Χριστού, είναι προπάντων χαρά και ευλογία.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, καλές γιορτές. Γεμάτες φως και ελπίδα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Δήμαρχος Κατερίνης

Στο «Πάρκο των Χρωμάτων» θα ακούσει τα Κάλαντα ο Δήμαρχος Κατερίνης, το Σάββατο - Παραμονή των Χριστουγέννων
 Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου  - Παραμονή τωνΧριστουγέννων, θα ανταλλάξει ευχές και θα ακούσει τα Κάλαντα στο «Πάρκο των Χρωμάτων».Ειδικότερα,  ο  Δήμαρχος  στο   χώρο   του   Πάρκου,  από   τις   12:00   μ.   έως   τις   14:00,   θαυποδεχτεί   συλλόγους,   φορείς,   χορωδίες   κ.ο.κ.,  που   επιθυμούν   να   πουν   ταΧριστουγεννιάτικα Κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου