Ανακοίνωσε το νέο προπονητή του ο Εθνικός Ν. Τραπεζούντας!

Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο Εθνικός Ν. Τραπεζούντας που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Μάκη Κωνσταντινίδη αφήνοντας την θέση της τεχνικής ηγεσίας κενή.
Ένας νέος, αξιόλογος και ενημερωμένος ποδοσφαιρικά άνθρωπος του ποδοσφαίρου της περιοχής μας είναι ο διάδοχος του έμπειρου κόουτς και αναλαμβάνει άμεσα το νέο του πόστο και θα ηγηθεί σε πάγκο ανδρικής ομάδας για πρώτη φορά.


Ο Γιώργος Μπεκιάρης δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό της Πιερίας αφού έπαιξε για αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο σε ομάδες της περιοχής μας και έχει καιρό που ασχολείται και με την προπονητική σε ακαδημίες και τμήματα υποδομής.

Τώρα βάζει τον πήχη λίγο ψηλότερα, ξεκινώντας το νέο του εγχείρημα.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του έγινε απο τον πρόεδρο του Εθνικού Τάσο Ζανέτα, ο οποίος επικοινώνησε με το Pieriasport και γνωστοποίησε την απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας της Ν. Τραπεζούντας:
"Ο Εθνικός Ν. Τραπεζούντας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Μπεκιάρη. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον πάγκο της ομάδας μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου