Ηλίας Κωτσιαρίδης: Προσπαθώ με σκληρή δουλειά να καθιερωθώ!

Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησίας) με την ομάδα του Αλμυρού που πρωταγωνιστεί.
Ο νεαρός Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής μίλησε στο Pieriasport για την προσπάθεια που κάνει μακριά απο την Πιερία, για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του, ενώ στο τέλος έστειλε και τις ευχές του σε όλο τον κόσμο!

"Ήξερα οτι απο την αρχή που συμφώνησα και μίλησα με την διοίκηση της ομάδας του Αλμυρού ότι είναι ενα ιστορικό και υγιές σωματείο και ότι απο την πρώτη στιγμή υπάρχει άψογη συνεργασία!! 

Η ομάδα έχει στόχο την άνοδο και 2 αγώνες πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος βρισκόμαστε στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς μπροστά απο την δεύτερη ομάδα...  
Φιλοσοφία μας είναι το όμορφο ποδόσφαιρο με ωραίο passing game και ευκολία στο σκοράρισμα. 

Βασικός ρόλος που η ομάδα είναι στην πρώτη θέση έπαιξε το ότι  υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα με τους υπόλοιπους παίκτες και με τη βοήθεια του προπονητή, καθώς και την στήριξη του κόσμου σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.
  Αυτό  μας κάνει πιο δυνατούς να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να παίζουμε ο ένας για τον άλλο, βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά!! 
Προσαρμόστηκα  γρήγορα στην ομάδα και στις απαιτήσεις και προσπαθώ με την σκληρή δουλειά να καθιερωθώ για τις παραπάνω κατηγορίες ασχέτως τις συμμετοχές μου στην Γ΄ εθνική την οποία θεωρώ ένα σκαλοπάτι!! 

Σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο της ομάδας και πιστεύω οτι μέχρι το τέλος θα πάνε όλα καλά θα πετύχουμε τον στόχο του πρωταθλήματος, καθώς και αυτόν  του κυπέλλου!!

Θέλω κλείνοντας, να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία αγάπη και όμορφες γιορτές γιατί αυτά χρειάζεται ένας άνθρωπος για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου