Σάκης Τζήμας: Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος είναι τεχνικός διευθυντής στην Νίκη Βόλου!

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Volos 9.86» ο κ. Τζήμας (η απομαγνητοφώνηση έγινε από το magnesiasports):
«Καθίσαμε χθες και κάναμε μια μίνι συζήτηση με τον νέο τεχνικό διευθυντή. Αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα. Τεχνικός διευθυντής είναι ο κ. Διαμαντόπουλος, να μην το κρύβουμε. Ένας έμπειρος άνθρωπος, ο οποίος μου είπε πως το πρωτάθλημα τελειώνει την 30η αγωνιστική.


Είμαι άνθρωπος που ξέρει να αγωνίζεται και δεν παραδίδω όπλα. Μπορώ να φέρω σε πέρας οποιαδήποτε δύσκολη επιχείρηση, πόσο μάλλον τη Νίκη. Έχουμε διαπιστώσει ότι κανένας πρόεδρος δεν υπήρχε που να μην είχε προβλήματα στη Νίκη.

Να καλέσω τον κόσμο να μην επηρεάζεται από μια ήττα της ομάδας. Ο δρόμος είναι μακρύς. Αναλύθηκαν από αυτόν τον τεράστιο άνθρωπο (σ.σ. Διαμαντόπουλο) τα σημερινά δεδομένα και συμφωνήθηκε πως πρέπει να γίνουν τρεις προσθήκες και στις τρεις γραμμές και πιθανότατα να έρθουν ακόμη δύο παίκτες, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ομάδα. Όταν μιλάμε για τις τρεις προσθήκες, μιλάμε για αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στην Α’ Εθνική.
Έγινε το πλάνο και αφού δεν έχουμε χάσει στην έδρα μας νομίζω πως τα παιδιά θα δώσουν τα μέγιστα και ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα. Όταν κάτι δεν πάει καλά, δε φταίει ο πρόεδρος. Πιστεύω προσωπικά ότι ήταν η αγωνιστική κατάσταση των παικτών.
Χαϊδεύουμε τα αυτιά και υπάρχουν από πίσω φωνές που εξ αρχής δίνουν την αίσθηση πως δεν βαριέσαι και να μη βγούμε, αλλά από τη στιγμή που βλέπεις πως μπορείς, νομίζω πως από εκεί και πέρα προσπαθείς να αλλάξεις κατηγορία».

Για το πότε θα βρίσκονται οι νέοι ποδοσφαιριστές στο Βόλο:
«Παίρνουν τα δελτία στα χέρια τους και φεύγουν από την ομάδα τους τη Δευτέρα το πρωί. Έλειπα δύο μέρες, έπρεπε να πάω στην ορκωμοσία της κόρης μου, αλλά μετά τα σχετικά ραντεβού καταλήξαμε στο εξής: αυτοί οι ποδοσφαιριστές, που και ο προπονητής αποδέχθηκε, πλην των δύο, γιατί μπορεί να είναι και πέντε, οι τρεις πάση θυσία πρέπει να ‘ρθουν στην ομάδα και θα ‘ρθουν. Δεν υπάρχει οικονομικό θέμα για τις μεταγραφές αλλά και για τη μετέπειτα πορεία της Νίκης Βόλου.
Ο ένας εκ των ποδοσφαιριστών αγωνιζόταν στην Κύπρο και έχει παίξει και στην Α’ Εθνική στην Ελλάδα. Τον φέραμε πίσω και πάλι στην πατρίδα του και είναι εδώ, αλλά ας μην πούμε περισσότερα. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή (σ.σ. Χουζούρης) που βρίσκεται στην ομάδα, εξήγησε στους ποδοσφαιριστές της Νίκης την κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή και τους είπε να είναι περήφανοι που είναι σ’ αυτόν τον νοικοκυρεμένο σύλλογο, ενώ στον Ηρακλή δεν μπορούν να πληρώσουν.
Όπως μου ανέλυσε και ο τεχνικός διευθυντής, ο συμπολίτης Ολυμπιακός Βόλου διεκδικεί το πρωτάθλημα, άρα θα πρέπει να κερδίσει Απόλλωνα πάση θυσία και τον Διαγόρα Σεβαστής. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Για να είσαι πρωταθλητής πρέπει πάση θυσία να κερδίσεις τα ντέρμπι. Με αυτά τα δεδομένα είμαστε και εμείς ισάξιοι διεκδικητές του πρωταθλήματος.
Εκείνο που πιστεύω εγώ και έχουν φανεί τα πρώτα δείγματα είναι το οικονομικό θέμα. Είναι αυτό που υποχρέωσε πολλές ομάδες τα τελευταία τέσσερα χρόνια να μην είναι ανταγωνιστικές και είδαμε το παιχνίδι που γίνεται το Σάββατο, για να πάρει η Νεοκαισάρεια κάποιο εισόδημα παραπάνω. Από εδώ και πέρα ένα μεγάλο ρόλο θα παίξει και η σωστή οικονομική διαχείριση και στη ψυχολογία των παικτών και του κόσμου».

Για το αν υπάρχει και ξένος ποδοσφαιριστής:

«Υπάρχει ένας που είναι επιλογή του κ. Ξηροφώτου και είναι θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή αν θα ενσωματωθεί στην ομάδα ο ξένος ποδοσφαιριστής. Η ομάδα θα ενισχυθεί πολύ και από οικονομικής πλευράς και από αγωνιστικής. Είμαστε η μοναδική ομάδα, που κινούμαστε εντός πλαισίων σε όλα τα οικονομικά θέματα».

Για την εύκολη γκρίνια που υπάρχει στη Νίκη:
«Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον πρόεδρο. Έχει αυτήν την ιδιομορφία η Νίκη να αρχίζει εύκολα η γκρίνια. Όπως είπε και ο κ. Ξάνθης, που είναι πιο έμπειρος, υπάρχουν μικροσυμφέροντα. Εγώ δε θα ακολουθήσω τον δρόμο των ανθρώπων που θέλουν τη Νίκη στη Γ’ Εθνική.
Αυτοί οι άνθρωποι που ονειρεύονται κάποια πράγματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος στα ερασιτεχνικά σωματεία έχει πολλά δικαιώματα, πόσο μάλλον, όταν η συνέπεια των ανθρώπων αυτών δεν ήταν σωστή και εννοώ την περσινή εκκαθάριση. Θα πρέπει κι αυτό το θέμα να κλείσει.
Ο επικεφαλής με μία διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων στα πολιτικά δικαστήρια μπορεί να σταματήσει οποιαδήποτε κακοπροαίρετη βλέψη κάποιου ανθρώπου που θα ζημιώσει την ομάδα ή θα την αφήσει σ’ αυτήν την κατηγορία. Εγώ δεν είμαι ούτε Πάτσης ούτε … Παραπάτσης. Είμαι σκληρός άνθρωπος. Δε θα πω ότι φώναξαν δέκα άτομα κι ότι δε με στήριξε ο κόσμος. Εγώ είμαι ο Τζήμας.
Δεν αναφέρω τυχαία το όνομα Πάτσης. Αναδρομικά μέσα από δηλώσεις, θα δείτε τι αντιμετώπιση είχαν κάποιοι πρόεδροι από συγκεκριμένα άτομα, που ήθελαν τον κόσμο να απογοητευτεί και να μην είναι κοντά στην ομάδα.
Η Νίκη Βόλου φέτος με πρόεδρο τον κ. Τζήμα θα αισθανθεί ότι Νίκη είναι ο κόσμος και τίποτε άλλο. Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και στο δεύτερο πλάνο, γιατί εμείς έχουμε δύο πλάνα. Θα παλέψουμε για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το σημείο που ένας έμπειρος άνθρωπος θα πει “μπορείς ή δεν μπορείς”.
Αν φτάσουμε σ’ εκείνο το σημείο, με βάση τα εισοδήματα της ομάδας από χορηγούς, καθώς δεν έχει αρνηθεί κανείς να δώσει χρήματα, και από αυτά που βάζει ο πρόεδρος, θα τεθεί σε ισχύ το δεύτερο πλάνο με την ολοκλήρωση των γηπέδων και υποδομών. Να αφήσουμε την ομάδα και με τον καινούριο χρόνο να κατατεθούν οι προτάσεις, ώστε να αποφασίσει ο κόσμος τι θέλει να κάνει την επόμενη χρονιά.
Να αποδείξουμε την Κυριακή ότι αλλάξαμε σελίδα και να είμαστε κοντά στην ομάδα μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μας. Να καλέσω τον κόσμο να είναι κοντά μας, όχι κοντά σε μένα, κοντά στη Νίκη. Πονάει η καρδιά μου για το 5ευρω και το 10ευρω που δίνουν, γιατί περνάμε δύσκολα.
Δεν αγγίχτηκε από τον πρόεδρο ούτε ένα ευρώ και πήγαν όλα σε υποχρεώσεις της ομάδας. Θα κάνουμε το χρέος μας την περίοδο των μεταγραφών. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μηδενίζουμε προσπάθειες ούτε τη δική μου ούτε των παικτών και του προπονητή. Να αφήσουμε την ομάδα να παλέψει γι’ αυτό το τεράστιο σήμα. Οι άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Να σεβαστούμε τον κόσμο και να μπορέσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτήν την ομάδα».
Αν θα υπάρχει άλλη αποχώρηση εκτός από Τορεζάνι και Παπαδόπουλο: «Ο Τορεζάνι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ήταν πληρωμένος με προκαταβολή για όλον τον χρόνο και του χαρίστηκε, καθώς αγωνίστηκε μόνο τέσσερις μήνες. Ήταν ένα μήνυμα και προς τους άλλους ποδοσφαιριστές ότι φορούν μία βαριά φανέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου