Ονειρεύομαι Ντούμο-Συμεωνίδη-Ελευθεριάδη μαζί! Πιερικό Α΄Εθνική και Πιερία στον...Όλυμπο!!

Του Μπάμπη Πεΐδη
Έχω παίξει τόσα χρόνια ποδόσφαιρο, είτε σαν ερασιτέχνης είτε σαν επαγγελματίας, έζησα τόσες καταστάσεις και κέρδισα αμέτρητες εμπειρίες μέσα και έξω απο τα γήπεδα!
Ξέρετε τελικά τι έμεινε, έχω και κρατάω σα θησαυρό;
Οι φιλίες και οι εκατοντάδες γνωριμίες που έχω κάνει μέσα απο την πορεία μου στα γήπεδα!

Η αγάπη που έχω στον κόσμο της περιοχής μου, την αγάπη και την αναγνώριση του οποίου εισπράττω καθημερινά!

Είμαι απο μικρό παιδί Πιερικός.
Απο τότε που μας μύησε την αγάπη για το ποδόσφαιρο ο αείμνηστος Βαγγέλης Καραφουλίδης και αργότερα ο Σταύρος Διαμαντόπουλος! Στο ξερό βοηθητικό του Α΄ΔΑΚ πίσω απο το κυρίως γήπεδο!

Στο ξύλο που παίζαμε στα γήπεδα (χαζά παιδιά με ψυχή και πίστη στην ομάδα τότε) όταν πηγαίναμε στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Μπουτζέτη, τον Κουρουζίδη, τον Γερμανό, τον Παρτάλα, τον Άγιο, τον Τέο τον Σιδηρόπουλο και όλα τα μαγκάκια τότε που βλέπαμε τον πραγματικό Πιερικό!

Ονειρεύομαι έναν Πιερικό στην Ά Εθνική γιατί εκεί είναι η θέση του κι όχι στα γήπεδα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Για κάποιες ομάδες αυτή η κατηγορία είναι ευλογία, για τον Πιερικό είναι κατάρα και εξαθλίωση...

Ονειρεύομαι μια ΕΠΣ Πιερίας με όλες τις υγιείς δυνάμεις της περιοχής μας ενωμένες για το καλό του αθλήματος και κάνω έκκληση να βρεθεί η κοινή γραμμή πορείας που θα μας ενώσει όλους μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου και της Πιερίας μας.

Δεν καταλαβαίνω (και ούτε πρόκειται να καταλάβω ποτέ) γιατί δεν ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το καλύτερο και αντί αυτού, όχι μόνο τις διασπούμε αλλά με περίεργες μεθοδεύσεις και πόλεμο του ενός προς τον άλλον, αποδυναμώνουμε κι αυτά που με τόσο κόπο ο καθένας μας έχει πετύχει και κερδίσει.

Θέλω και ονειρεύομαι έναν Πιερικό με Ντούμο και Συμεωνίδη να τον εκτοξεύουν στον θρόνο του! Εκεί που είναι η θέση του...
Θέση την οποία στερείται γιατί δε έχουμε καταφέρει ακόμη να βάλουμε πρώτα όλοι μας μπροστά το "εμείς" και να αφήσουμε το "εγώ" στην άκρη.
Αυτός ο Πιερικός θα αντιπροσωπεύει όπως πάντα όλη την Πιερία και τους απανταχού συμπατριώτες μας και όχι τους 20-30-40 που μπορούν να τον βλέπουν τα τελευταία χρόνια!

Θέλω ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (η άλλη μεγάλη μου αγάπη), πιο δυνατό απο ποτέ. 
Με Συμεωνίδη και Ελευθεριάδη να το μετατρέπουν "σχολείο" ποδοσφαίρου που θα βάζει τις βάσεις για ένα άθλημα το οποίο θα χαιρόμαστε εμείς εδώ στην περιοχή μας και θα ζηλεύουν όλοι όσοι το βλέπουν απο μακριά!

Πρώτα η Πιερία μας, πρώτα το δικό μας σπίτι!
Εδώ μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, εδώ ζούμε και θα γεράσουμε ο ένας δίπλα στον άλλο τα επόμενα χρόνια!!
Έχουμε ακόμη χρόνο και προλαβαίνουμε...
Σας παρακαλώ απο ψυχής ενώστε το ποδόσφαιρο.

ΕΝΩΣΤΕ ΜΑΣ και μη μας σκορπάτε!
Μην αφήνετε να εισβάλλουν στο ποδόσφαιρο μας ξένες παρείσακτες δυνάμεις που θέλουν να εξυπηρετήσουν μόνο τους δικούς τους σκοπούς...
Και την Τροία ο Δούρειος Ίππος την έριξε!

Καθήστε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και βρείτε τον τρόπο να πάμε ακόμη πιο ψηλά την Πιερία μας και το ποδόσφαιρο της και μην κάνετε τα πάντα απλά για να ικανοποιήσετε τα ΕΓΩ και τις φιλοδοξίες σας!!!

Υ.Γ.: Οφείλουμε όλοι μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σαραηλίδη. Άν δεν ήταν ο Τάσος το καλοκαίρι, (θυμάστε,  τότε που όλοι κάνανε γαργάρες με αλμυρό νερό στην ΕΚΑΒΗ-και δεν αναφέρομαι στον Μπάμπη Σεμερτζίδη) τώρα ένας Θεός ξέρει με ποιούς θα μιλούσαμε και τι θα έπρεπε να γίνει για να αναγεννηθεί η ομάδα που λέγεται Πιερικός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου