Βοηθός Γ΄Εθνικής ο Σαλτσίδης- Οι ...χειρούργοι "έκοψαν" την Τσικλητάρη!

Πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα τα συμπληρωματικά τεστ Δεκεμβρίου από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε συνεργασία με ΕΔ/ΕΠΣΜ στα οποία συμμετείχαν 48 διαιτητές και βοηθοί διαιτητών από τη Βόρεια Ελλάδα.
Τα τεστ διενεργήθηκαν από τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.Σταύρο Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλη Γραμμένου του ΓΓ Σάββα Δημητριάδη,

της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, Νίκο Φιλιππιάδη, Γιάννη Τζίκα, Αλέξανδρο Τικόζογλου, Χαράλαμπο Νικολαϊδη και του μέλος του ΔΣ/ΕΠΣΜ Παναγιώτη Γιουρούκαλη και μελών επιτροπών διαιτησίας άλλων ενώσεων.
Απο την Πιερία μέρος πήραν ο Γιώργος Σαλτσίδης και η Βασιλεία Τσικλητάρη για βοηθοί Γ΄εθνικής κατηγορίας, ενώ δεν έτρεξε ο Παντελής Κύφος ο οποίος είχε πρόβλημα υγείας.

Ο Γιώργος Σαλτσίδης πέρασε τα τεστ και ανήκει πλέον στην κατηγορία των βοηθών της Γ΄εθνικής, ενώ άσχημη εντύπωση έκανε η συμπεριφορά των κριτών στην Κατερινιώτισσα ρέφερι Βασιλεία Τσικλητάρη που ενώ ήταν καλύτερη απο συναδέλφους της στα τρεξίματα της, παρόλα αυτά κόπηκε με ποινή 2 καρτών απο τους συγκεκριμένους κυρίους που σίγουρα αντιμετωπίζουν πρόβλημα όρασης και θα πρέπει να τρώνε συχνότερα τα ψαράκια τους. Ενώ πέρασαν οι...άλλοι...
Διαφορετικά υπάρχει κάτι άλλο προς τους διαγωνιζόμενους διαιτητές της Πιερίας, για το οποίο δε θέλουμε να σκεφτούμε πως υπάρχει στον γενικότερα ...καθαρό χώρο της διαιτησίας στην όμορφη χώρα μας.
 Τέτοιες συμπεριφορές (απο οπουδήποτε κι αν προέρχονται) συνεχίζουν να απαξιώνουν το χώρο και το σημαντικότερο, να απογοητεύουν τα νέα παιδιά που έχουν τη θέληση να ασχοληθούν με το άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου