Γιώτα Ζακοβά: Έχουμε τρία στα τρία και συνεχίζουμε!

Με τη βοηθό του Ντίνου Δαβιδόπουλου στις Νεφέλες μίλησε το Pieriasport, για την μια απο τις δυο ομάδων γυναικών ποδοσφαίρου της περιοχής μας.
Η Γιώτα Ζακοβά μίλησε για τη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα, την προσπάθεια για άνοδο και στο τέλος έστειλε και τις ευχές της σε όλους:

"Ως βοηθός του Coach Ντινου Δαβιδοπουλου, έχω να πω πως κλείνει το 2016 για μας ικανοποιητικά.
Η ομάδα είχε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε και να μοιραζόμαστε την πρωτιά στον όμιλο μας, μαζί με την ομάδα της Βέροιας (Βαρβάρες).
Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και στα τρία παιχνίδια του ομίλου μας. αντιμετωπίζοντας "σοβαρά" την κάθε αντίπαλο ομάδα.
Το ρόστερ μας ενισχύθηκε φέτος με τρεις ακόμη  παίκτριες, τη Βασούλα Καπέτα, Κατερινιώτισσα, την Αγγέλα Πλατίδου και τη Φωτεινή Παπακώστα.
Στόχος της ομάδας μας είναι η καλύτερη δυνατή  θέση στον όμιλο και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς.
Στις 8/1/2017 μέσα στην έδρα μας, αντιμετωπίζουμε τον Αγ. Νέστορα Καρδίτσας. Θα προσπαθήσουμε για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, με στόχο το βαθμολογικό προβάδισμα.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο της Πιερίας, να παραβρεθεί την Κυριακή 8/1 στο γήπεδο μας (Μυλαυλάκου), σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια των κοριτσιών.

Να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά, ειρηνική, ότι καλύτερο στον καθένα μας και ποδοσφαιρικά μια χρονιά υγιή, χωρίς τραυματισμούς και ένα όμορφο ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Πιερίας μας!"
"Νεφέλες"
Νίνος Δαβιδόπουλος-Γιώτα Ζακοβά
Ευχές για καλές γιορτές και χρόνια πολλά απο το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου