Ανθρωπόμορφα τέρατα παραβίασαν και λήστεψαν το σπίτι του Γιώργου Ιωαννίδη!!!

Απίστευτο γεγονός στην πόλη της Κατερίνης με άγνωστα αποβράσματα της κοινωνίας να πραγματοποιούν μια επιεικώς ακραία και απαράδεκτη ληστεία.
Και είναι η πιο επιεικής έκφραση η συγκεκριμένα που χρησιμοποιούμε αφού τα συγκεκριμένα ανθρωπόμορφα «τέρατα» προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη

να παραβιάσουν το σπίτι του Γιώργου Ιωαννίδη στην Κατερίνη και να αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας, κοσμήματα και τα χρήματα με τα οποία θα πληρωνόταν ο τρέχων μήνας στην κλινική η οποία φιλοξενεί τον κατάκοιτο Γιώργο στη Λάρισα.
Όλα συνέβησαν όταν η αδερφή του Γιώργου Μαρία έπρεπε να λείψει για μια ώρα περίπου και να πραγματοποιήσει κάποιες εργασίας προετοιμασίας της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα για την ενίσχυση της οικογένειας.

Οι απίστευτοι απάνθρωποι τύποι, προφανώς παρακολουθούσαν το άδειο σπίτι και «χτύπησαν» την ώρα που δεν ήταν κανείς εκεί.

Όταν η Μαρία με τους δικούς της ανθρώπους επέστρεψαν στο σπίτι είδαν την εικόνα της παραβίασης και διαπίστωσαν ότι έλλειπαν τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας, τηλεφώνησαν την αστυνομία και πλέον αναζητούνται οι επιεικώς απαράδεκτοι και απάνθρωποι δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου