Γιατί η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή! Καλά Χριστούγεννα!!

Με την ευκαιρία της ημέρας και λίγες ώρες πρίν την μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας, θα ήθελα να στείλω τις δικές μου ευχές στον χώρο του Πιερικού αθλητισμού και της όμορφης περιοχής μας:

Εύχομαι στους αθλητές και τις αθλήτριες των συλλόγων της περιοχής μας να είναι πάντα καλά στην υγεία τους για να μπορούν να δουλεύουν επάνω στο άθλημα που αγαπάνε, προσφέροντες θέαμα και στον κόσμο και λόγους για να καλύπτουμε εμείς μέσα απο τη δουλειά μας τις επιτυχίες τους!

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους παράγοντες που καθημερινά κάνουν τον μεγάλο τους αγώνα να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες που πρέπει να ξεπεράσουν ώστε να λειτουργούν τα πάντα στον καλύτερο δυνατό βαθμό στους συλλόγους των οποίων ηγούνται!

Διάθεση, εργατικότητα και αισιοδοξία στους προπονητές και τις προπονήτριες, ώστε να προσφέρουν μέσα απο αυτά τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους αθλητές τους!

Αγάπη για τον συνάνθρωπο και διάθεση για προσφορά στους γιατρούς των αγώνων και γενικότερα σε όλους όσους φροντίζουν με την υπευθυνότητα και την παρουσία τους στους αγωνιστικούς χώρους να μην κινδυνεύει ποτέ κανείς αθλητής σε περιπτώσεις τραυματισμών που εύχομαι να μην υπάρξουν!

Καλή διάθεση,αγάπη προς τους αθλητές και στήριξη σε ότι εκπροσωπούν εύχομαι τους φιλάθλους της περιοχής μας με κύρια ευχή να απολαμβάνουν όμορφους αγώνες στους οποίους η η αξία του ηττημένου να δίνει πάντα δόξα στον νικητή!

Τέλος να ευχηθώ αντικειμενικότητα και ισορροπία στους διαιτητές που σφυρίζουν τους αγώνες, ώστε να μπεί απο όλους μας ένα λιθαράκι για καλύτερους αγώνες, με το δίκαιο να είναι ιερή υποχρέωση όσων διαχειρίζονται την καλή λειτουργία και την ομαλότητα των αγώνων στους αγωνιστικούς χώρους!

Σε όλους εμάς, τους αθλητικούς συντάκτες, αντικειμενικότητα και αγάπη για το λειτούργημα το οποίο εκτελούμε!

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, χαμόγελα και ελπίδα σε όλους όσους "παίζουν" κάθε Σαββατοκύριακο στους αθλητικούς χώρους της όμορφης Πιερίας μας και ευχές για μια Ελλάδα που στον αθλητισμό θα ξαναγίνει γοητευτική και δίκαιη προς όλους όσους βρίσκονται και τιμούν τον χώρο απο κάθε μετερίζι!
Για το Pieriasport
Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου