ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Τα χρυσά τουφέκια της Κατερίνης!

Στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΛΑΣ  πραγματοποιήθηκαν το Σ/Κ  3-4/12/2016  οι αγώνες επίλεκτων σκοπευτών και οι οποίοι αποτελούν κριτήριο επιλογής για την συμμετοχή των αθλητών σκοποβολής στην Εθνική ομάδα.
Στους αγώνες αυτούς οι σκοπευτές /τριες  της πόλης μας κατάφεραν κάτι σπάνιο και εντυπωσιακό.

Στο αγώνισμα του αεροβόλου τυφεκίου κατέκτησαν την  πρώτη θέση και κατά συνέπεια το χρυσό μετάλλιο και στις τέσσερις κατηγορίες που πήραν μέρος. Ανδρών Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων.

Στην κατηγορία των ΑΝΔΡΩΝ ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΜΠΙΤΣΗΣ  συνεπής όπως πάντα στο ραντεβού του στο σκαλοπάτι των απονομών πήρε την πρώτη θέση κάτι που φάνηκε από την πρώτη μέρα των αγώνων με το 608,5 πέτυχε.
Στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ η ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΝΟΓΛΟΥ με την εμπειρία της και την αδιαμφισβήτητη κλάση της κατάφερε με δύο σταθερές επιδόσεις 403,8 και 409 να καταλάβει την πρώτη θέση με σχετική άνεση.

Στην κατηγορία των ΕΦΗΒΩΝ ο ΣΙΑΜΑΓΚΑΣ  ΣΩΤΗΡΗΣ με πολλές  δυσκολίες προετοιμασίας λόγω των σπουδών του, κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ  στην κατηγορία κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο μπροστά από τον συναθλητή του στον « ΑΡΧΕΛΑΟ» ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ο οποίος βελτιώνει από αγώνα σε αγώνα τις επιδόσεις του, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Στις ΝΕΑΝΙΔΕΣ η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ , μια εξαιρετική σκοπεύτρια 17 ετών και ήδη Πανελληνιονίκης στις  κατηγορίες των νεανίδων και γυναικών, στοχεύοντας σε μια μεγάλη επίδοση που θα της ανοίξει την πόρτα της Εθνικής ομάδας , πήρε την πρώτη θέση κυριολεκτικά  με κεκτημένη ταχύτητα.
*Φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου