Ανακοίνωσε Άκη Γεωργίου ο Διαγόρας Σεβαστής!

Επιστρέφει στην Πιερία ο Άκης Γεωργίου μετά το σύντομο πέρασμα του απο τη Λάρισα και την ομάδα του Απόλλωνα.
Ο επιθετικός μέσος ανήκει πλέον στο ρόστερ του Διαγόρα Σεβαστής τον οποίο και θα ενισχύσει με την εμπειρία και την ποδοσφαιρική του ποιότητα αφού πρόκειται σίγουρα για ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας.

Με την προσθήκη του Άκη Γεωργίου ο Διαγόρας γίνεται ακόμη πιο ισχυρός, διαθέτοντας ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που θα ζήλευαν και ΠΑΕ Football League!

Ο Άκης Γεωργίου έφυγε το καλοκαίρι απο τον Πιερικό με προορισμό την Θεσσαλία και την Λάρισα στην οποία επέστρεψε μετά απο ένα χρόνο στην Πιερία, για τον Απόλλωνα αυτή τη φορά, αφού νωρίτερα είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Τυρνάβου στη Football League.

Ωστόσο η παραμονή του στη Λαρισινή ομάδα δε διήρκεσε πάνω απο ένα εξάμηνο κι όταν ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" με τους Θεσσαλούς, υπήρξε άμεσα το ...φλερτ με την ομάδα της Πιερίας, το οποίο όπως αποδείχθηκε είχε ευτυχή κατάληξη!

Η ανακοίνωση:
"Με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Άκη Γεωργίου. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!"
Για τον Διαγόρα Σεβαστής
            Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου