ΕΠΣ Πιερίας: Σχολή Διαιτησίας 2016 στην ΕΚΑΒΗ (φωτο-βίντεο)

Στο συνεδριακό κέντρο της πόλης μας βρέθηκε το Pieriasport το μεσημέρι της Κυριακής, για να σας μεταφέρει εικόνα απο την έναρξη της Σχολής Διαιτησίας 2016 που πραγματοποιεί η ΕΠΣ Πιερίας στην ΕΚΑΒΗ.
Το ξεκίνημα των μαθημάτων γίνεται μέσα στην πόλη ώστε λόγω των ημερών να διευκολυνθούν περισσότερο τα νέα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν στον χώρο

και με αυτό τον τρόπο θα έχουν πιο εύκολη πρόσβαση σε σχέση με την μετάβαση στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας στη Ν. Έφεσο.


Στο πρόγραμμα της σχολής έχουν εγγραφεί δηλώνοντας συμμετοχή 105 (!!) νέοι υποψήφιοι διαιτητές. Υπάρχει αισιοδοξία ότι περίπου οι μισοί απο αυτούς θα συνεχίσουν και αφού καταφέρουν να βγάλουν τη σχολή, θα αποτελέσουν τις αυριανές "σφυρίχτρες" της περιοχής μας που πολύ πιθανόν θα εκπροσωπήσουν τη διαιτησία και γενικότερα το ποδόσφαιρο της Πιερίας σε υψηλότερο επίπεδο.


Έναν σύντομο χαιρετισμό στα νέα παιδιά έκανε ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Ν. Πιερίας Δημήτρης Νταμπώσης και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υπεύθυνος του προγράμματος, αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣ Πιερίας, Γρηγόρης Λέφας για την έναρξη των μαθημάτων.
Το παρόν έδωσε και ο γραμματέας του συνδέσμου Αντώνης Φωτιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου