ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης-ΑΕ Περίστασης 0-1 Σημαντική εκτός έδρας νίκη της ΑΕΠ! (φωτο)

Μια σημαντική ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό η ομάδα της Περίστασης, προσθέτοντας συνάμα και 3 πολύτιμους εκτός έδρας βαθμούς απέναντι στην νεανική ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.
Η ΑΕΠ ευτύχησε να προηγηθεί λίγο πριν το τέλος του 1ου μέρους και κατάφερε να μη δεχθεί γκόλ απο τους γηπεδούχους στη συνέχεια,

με την ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη να έχει στο δεύτερο μέρος την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να βρεί τον τρόπο να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της Περίστασης.


Ο Σάββας Κουσουρής εκτέλεσε κόρνερ στο 38΄κι αφού η μπάλα πέρασε απο όλους βρίσκοντας ελάχιστα σε κεφάλι αμυντικού, κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αποκρούσει Παπαδόπουλου για να γίνει το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο Θόδωρος Παπαδόπουλος της Νέας Ζωής.

Διαιτητής ήταν ο Πολυχρόνης ,με βοηθούς τους Μηνούδη και Κατσίκη.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης: Παπαδόπουλος, Καταχιώτης, Στίκος, Γεωργιάδης, Μήτρας, Κατσαμάγκας Κ., Μηλιώτης (83΄Μαργαρίτης), Λυκούργος (87΄Ευμορφίδης), Κατσαμάγκας Π., Χούτας, Κλιάνης (75΄Κατσάρας)

ΑΕ Περίστασης: Τοπουζλής, Τσιρίμπασης, Ελευθεριάδης (58΄Μαχαιρίδης), Χατζής, Κουσουρής, Δελίδης (91΄Γιαννιτσίδης), Σιδηρόπουλος, Αγγελάτος, Γεροντίδης Π., Ταβουκτσής, Κλιάνης (94΄Δημητρίου)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου